Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Skill na Khali :)

GraFixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staty pewnie na sirosix ciągniete ;) bo bez wątpie .

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano

@arkainenl

Popracuj nad konstrukcją zdania i gramatyką, bo tak to się z nikim nie dogadasz.

Sugerujesz się jego niezbyt wysokim levelem? Jeżeli tak, to jesteś kolejnym idiotą, który nagrał się w gry, w których, kto ma większy level, jest lepszy -,- A o FPS nie masz bladego pojęcia i niemów mi o swoich doświadczeniach w War Rocku.

To czy grał na hakach D3D wie tylko on i Bóg, a Ty możesz jedynie posnuć spiskowe teorie i pozazdrościć.

Wbijcie sobie to do głowy.Haków D3D, nie da się udowodnić N I K O M U -,-

Opublikowano

Hehe odrazu SiroSix, predzej jak cos to swoj hack :) Ale moge wam przysiasc ze to 100% skill. W warrocka gram od 2,5 lat. Mialem nie jedno konto, nie wierzycie? Pisac na gg lub PW to podam nicki...

Welcome back

Opublikowano

@up hehe ^^ widać odrazu zauważyłeś to co ja ;] ale to nie musi byc hack sam mam tak ustawione w settings ;)

@topic ale watpie zebys to rozkminil -_- bo to jest naprawde duzo prdolenia, a poza tym to staty masz ładne omijajac to ze byc moze byly wbite na haxxach :)

Opublikowano

Widze UP zazdroscisz... Myslisz ze ty jestes taki swietny? To cie zdziwie, ja gram w WR od poczatkow prawie, wiec umiem grac bez hackow...

Welcome back

Opublikowano

hack jak cholera.. koleś zapomniałes wyłączyć poswiate w hacku.... na przyszłośc nie wrzucaj zdjec z hackiem... albo rób je tak zeby czita widac nie było...

jak dla mnie słabo cholernie...

na hacku bym dobił do zera.. ^^

szkoda słów na takich ludzi jak ty ^^

cziter...

PS. rozumiem ze piszesz hacki i je testujesz.... ale staraj się ich nie używać... być może ze już ktoś pisze ticketa na cb i co ?

` byłeś dla mnie idolem.. teraz jesteś nikim...

dzięki bro...

1316203915-U255649.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...