Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki champ ma najlepsza farme ?

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko, wystarczy umieć dobijać minionki

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Tak jak up powiedział. Jak Ci nie zawsze to idzie to możesz wybrać malze albo cassio. Trynda też ma nieźle. Wiele ad carry ma to na lajcie ale to kwestia wprawy

<>

Opublikowano

Taa nasus, ostatnio jak nim grałem to specjalnie latałem 5min w okół tych samych minionów, żeby tylko z Q dobić ;p

Polecam sorakę, zawsze się przyda w teamie, a prowadzona pod ap kładzie miniony na 2x [Q] które ma co sekundę?

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Do Masowego kasowania minionów dobrzy są według mnie goscie z skillami AoE np : Dr Mundo, Brand, Anivia, Morgana, Karthus,

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Najlepszą farmę ma Malzahar. Nawet jak ktoś ciśnie Ci linię i nie masz większych szans podejść i bić z AA to nie ma problemu.

Rzucasz sobie E i reszta cię interesuje. Stoisz w bezpiecznej odległości, a skill po zabiciu sam przeskakuje na kolejnego miniona.

Do tego za pomocą E sterujesz swoim zwierzątkiem. Na początku z samego E nie masz wystarczającego dmg do zabicia miniona ale od czego jest zwierzaczek.

No i co ważne dla casterów za każde zabicie odnawia Ci się trochę many zależne od poziomu więc przy lekkim ogarnięciu z maną nie ma problemów.

A na 6 lvl:

flash >> plama >> ulti >> e >> ignite >> q

flash >> e >> plama >> ulti >> ignite >> e >> q

...i masz gwarantowanego fraga.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Każdy champ, byle byś potrafił lasthittować miniony.

Jeśli chcesz się nauczyć to zrób niestandardowa gre, niedodawaj botow itp.

Idz na bot i staraj się TYLKO lasthittować nic innego.

Ja 2h tak spedzilem i umiem to robic wiec Powodzenia!

Opublikowano

Najlepszą farmę ma Malzahar. Nawet jak ktoś ciśnie Ci linię i nie masz większych szans podejść i bić z AA to nie ma problemu.

Rzucasz sobie E i reszta cię interesuje. Stoisz w bezpiecznej odległości, a skill po zabiciu sam przeskakuje na kolejnego miniona.

Do tego za pomocą E sterujesz swoim zwierzątkiem. Na początku z samego E nie masz wystarczającego dmg do zabicia miniona ale od czego jest zwierzaczek.

No i co ważne dla casterów za każde zabicie odnawia Ci się trochę many zależne od poziomu więc przy lekkim ogarnięciu z maną nie ma problemów.

A na 6 lvl:

flash >> plama >> ulti >> e >> ignite >> q

flash >> e >> plama >> ulti >> ignite >> e >> q

...i masz gwarantowanego fraga.

Chciałeś napisać

[Q] > [W] > [E] > [R]

a jeśli nie, to nie wiem jakim cudem zostałeś moderatorem o_o

Btw, nie pisz, że trudno trafić z [Q], to jest dziecinnie łatwe.

@topic

zostaję przy swoim, soraka.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Newjaa wiem jak wygląda combo Malzahara tylko, że właśnie trafienie z Q wymaga minimalnego ogarnięcia.

Po rozegraniu paru gier i zrozumieniu, że Q daje się minimalnie za / przed celem tak by odruchowo wycofując / napierając się wszedł w nie rzeczywiście nie jest to trudne.

Niemniej jednak widziałem mnóstwo osób grających Malzą i nie potrafiących złapać gościa w plamę + ulti.

Zacząć należy od wyuczenia się w/w kombinacji i rzucania plamy najlepiej lekko za wroga by się w nią cofnął uciekając i tym samym dłużej w niej stał,

bo plama nie ma dużego zasięgu i wcale nie jest to takie łatwe dla początkującego jak może się wydawać.

A jak się już to ogarnie to dopiero dodaje się Q i E przed właściwym combo.

Zaś co do tematu, żeby nie było, że offtopujemy warto dodać jeszcze właśnie Singeda.

Ma on bardzo łatwą i szybką farmę. Przebiega sobie poprostu z trutką przed minionami i tyle : )

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...