Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jaką polecacie broń ?

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam scar-l z celownikiem ACOG i granatnikiem. Druga broń to P99. Perki: Szybkie przeładowanie, szybkie wyciągnięcie i strzelec. Semtex i granat ogłuszający.

Opublikowano

z cod mw2 nienawidze tub... mialem chyba z 4 razy 24 fragi 1 do nuki a ty tuba albo rpg

gram ump + tlumik i jakos idzie

narazie mam kd 0,90 na poczatku mialem 3-20 ... teraz nadrabiam 13 lvl ;D

szukam broni do rashowania

UMP ma w cod mw3 jeden minus z dystansu nie da cie typa zabic praktycznie wyjebalem 3/4 magazynka i za chuja nie padl

Opublikowano (edytowane)

na małe mapki mp5 + mniejszy odrzut atuty - Szybkie przeładowanie, szybkie wyciągnięcie , szybkie przycelowanie , normalny granat i ogluszajacy

i nie poddawaj sie jak na poczatku dedasz wybierz 1 bron i znia graj trening czyni mistrza ;p

Edytowane przez ruxer100

xxx

Opublikowano

Ja osobiscie używam M4a1 z tłumikiem i celownikiem hybrydowym + perki stalker pro + szybkie wyciągnięcie pro + szybkie przeładowanie pro

final.jpg

Opublikowano

G36C + Tłumik. Ulepszenie na mniejszy odrzut. Perki: Nie pamiętam nazw, ale postaram się wyjaśnić. Pewne celowanie, szybkie przeładowywanie, i szybka zmiana broni.

Opublikowano

Ja cisnę tak:

M4 + Hybrydowy + Odrzut (ten taki z koniem)

MP9 o ile się nie myle (ten do TMP z WM2 podobny)

Szybkie Łapki

Szybkie Wyciągnięcie

Stalker

Wyposażenie: Granat zwykly/semtex, ogluszający

I jakoś mi idzie.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Ja polecam następce M4A1 z celownikiem (jak najlepszym) do tego mini-maszynówka, granat wybuchający i elektryczny.

Szybkie przeładowanie, szybkie wyciągnięcie, a trzecie według Waszych potrzeb. =]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...