Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym zagrac w lineage 2 nie placac i prosilbym bardzo o linki z kad sciagnac o zrobic itd i potem jak zrobic zeby juz zagrac sobie normalnie

czyli opis wszystkiego cprosilbym ;p

bez offtopu

Opublikowano

Też chciałem właśnie pograć w Lineage 2 i szukam polskiej wersji download gry da ktoś linka do pobrania ?

Pomogłem Daj 5*

0ebqdxghfg00e9t.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Instrukcja jak zagrać w Lineage2 na prywatnym serwerze:

1.Pobierasz i instalujesz najnowszego klienta Lineage2 gracia final ( www.google.pl ).

2.Szukasz jakiegoś serwera prywatnego, który by Ci odpowiadał. ( np. L2 EternalFight ).

3.Ze stronki tegoż serwera (najczęściej dział download) pobierz folder "system".

4.Usuwasz folder "system" z głównego folderu gry i wklejasz ten pobrany.

5.Uruchamiasz grę przez plik "l2.exe".

Mati1 o ile się nie mylę to nie ma czegoś takiego jak polska wersja lineage2, są jedynie polskie serwery na których można pobrać polski "system" (tłumaczy on najczęściej większą część skilli i interfejsu).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej jak chce sciagnac to nie moge bo jak sciagnolem z strony to bylo uszkodzone a 9 h sie sciagalo a 2 strona to fileplanet a kontoo musze miec;/

Opublikowano

mati1

Nie ma polskiej wersji Lineage 2.

Chyba że sam zrobisz kiedyś chciałem to zrobić ale w samym systemie jest ok 3000 linii do tłumaczenia jeszcze do tego dochodzi tłumaczenie questów skili i ogólnie całego interfejsu.

Opublikowano

mati1

Nie ma polskiej wersji Lineage 2.

Chyba że sam zrobisz kiedyś chciałem to zrobić ale w samym systemie jest ok 3000 linii do tłumaczenia jeszcze do tego dochodzi tłumaczenie questów skili i ogólnie całego interfejsu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...