Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Ip za pomocą Mozilli Firefox (darmowe ND) by Benq

Benqqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym pokazać jak zmienić IP za pomocą przeglądarki Mozilla FireFox

1. Uruchamiamy naszą przeglądarkę musi to być mozilla

2. Na samej górze widnieje pasek narzędzi wygląda to tak

217036_54918.jpg

3. Klikamy narzędzia > opcje

4. Jeśli wyświetli kwadracik i następnie klikamy rubrykę zaawansowane

5. Gdy już to zrobiliśmy pod spodem mamy takie opcje Ogóle, sieć,aktualizacja, szyfrowanie

6. Klikamy zakładkę sieć wygląda to tak

217038_e2ebb.jpg

7. Pod tymi zakładkami gdy klikniemy już sieć

powinno być coś takiego

Połączenie

określ w jaki sposób firefox ma się łaczyc z internetem

obok tego widzimy ustawienia , klikamy w to

8. Gdy już w to weszliśmy pojawi się nam taki kwadracik z nazwa Ustawienia połączenia i ZAZNACZMY RĘCZNA KONFIGURACJA SERWERÓW PROXY: wygląda to tak

217040_8cf2f.jpg

9. Szukamy takiej linijki o nazwie SERWER PROXY HTTP:

10. Teraz wchodzimy na linka

http://proxiak.pl/lista-proxy/

lub

http://lista-proxy.net/proxy-lista

polecam wybierać serwery gdzie jest duża prędkość pobierania stron

:D

jeżeli wam IP nie działa próbować z innych serwerów proxy! (wpisać w google serwery proxy )

gdzie wybieramy sobie ip w przypadku NosTale wybieramy ip amerykańskie aby robić reklamy za darmowe nD

jeśli wybraliśmy sobie ip kopiujemy je i wpisujemy port jaki widnieje na stronie przy ip

11. Klikamy OK i mamy zmienione ip aby się upewnić można wpisać w google My ip i 1 od góry

12. Gdy już mamy zmienione IP wchodzimy na nostale.pl logujemy się na konto i robimy reklamy

:D

13. Dziękuje za obejrzenie

życzę miłego zarabiania!

ZBIERAM +

<3

Poradnik jest w 100% mojego autorstwa

Dziękuje i myślę ze komuś się przyda :)

Proszę o +sika :D A morDeratora xD o dodanie do spisu.

EDIT DODANO ZDJĘCIA

Poradnik By Benqqqq

zastrzegam sobie prawo do kopiowania

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Hmmm.Nie warte podpiencia ale dobra wracając do tutku hmm może być ale błędów można popełnić 1-5 a nie z 100 poradnik oceniając w skali 0/10 dał bym 3/10 Dziekuję i nq.

I Like That.

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

mi żadne ip nie działa albo zamula tak, że nie da się nic przeglądać albo w ogóle nie działa. Wiedziałem o tym już dawnooo.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

jak chcecie ale to moj 1 tut wiec prosze o wyrozumiałość...

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Hmmm.Nie warte podpiencia ale dobra wracając do tutku hmm może być ale błędów można popełnić 1-5 a nie z 100 poradnik oceniając w skali 0/10 dał bym 3/10 Dziekuję i nq.

I Like That.

100 ?> aby napeno liczyles ? :D co ma ort do tuta? ważne że chce pomagać innym

hehequb.png

Opublikowano

Ok zrobię Edita i poprzerabiam

hehequb.png

Opublikowano

nie musicie podpinać tylko dajcie do spisu i GiT postaram się wrzucić zdj.

hehequb.png

Opublikowano

A probowales? Napewno nawet nie sprawdziles a mowisz.

Wedlug mnie kazdy umie korzystac z internetu.

Próbowałem, jak nie wierzysz to mogę zrobić filmik i dać link do tego filmiku :)

@EDIT: Barycz ma tak samo jak ja i nie działa.

@EDIT2: Dobra ale jak by co to jak się robi te reklamy? :P

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Nie spamowac juz moze robicie to zle bo jednym dzala a 2 nie sprubowac z innych serwerow proxy bo nie wszystkim moze dzialac z tego linka

@Up

Jak nie umiesz robić reklam to poco korzystasz z tego poradniku?. A jak wchodzisz na stronę i pisze Ci bład to nie wina tego ze IP ci nie zmieniło...

Wiec Ludzie pomyslcie zanim napiszecie

@Edit

Down

Napisales ze masz bład na stronie heloo ? wiec umiesz pisać?

I jak piszesz "gowno z reklam " jak mowiles ze nie wiesz jak się robi wiec nie sciemniaj i wróć do TiBi ...

hehequb.png

Opublikowano

Nie spamowac juz moze robicie to zle bo jednym dzala a 2 nie sprubowac z innych serwerow proxy bo nie wszystkim moze dzialac z tego linka

@Up

Jak nie umiesz robić reklam to poco korzystasz z tego poradniku?. A jak wchodzisz na stronę i pisze Ci bład to nie wina tego ze IP ci nie zmieniło...

Omg a skąd mam wiedzieć jak się robi? heloł tu ziemia. Zmienię IP, loguję się, a tu gówno z reklam?

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Dobra niewiem w czym jest problem mam polskie ip i wbijam na stronke pl loguje nm wchodze w raklamy i moge wszystko robić nie musze zimieniac ip więc oco wam chodzi?

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

Chodzi o to ze limity reklam sie kończą i jak sie skoncza a chcesz jeszcze to zmieniasz IP i robisz a tan sposób jest dla tych którzy nie chcą pobierać jakis programów i zaśmiecać kompa.

Jeśli Ci nie zmieni Ip robić z innych storn serwerów proxy ! jak juz wspomnialem ten link to byl tylko przykład serwerów PROXY !

hehequb.png

Opublikowano

mi tam działa lap like it :D

Down ogarnij spam uzywaj opcji edit a nie post pod postem

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

@Up

@Edit

Down

Napisales ze masz bład na stronie heloo ? wiec umiesz pisać?

I jak piszesz "gowno z reklam " jak mowiles ze nie wiesz jak się robi wiec nie sciemniaj i wróć do TiBi ...

Co to znaczy heloo?

TiBi ? fajna gra? daj link.

@EDIT: Nie będę tego rozciągał piszę tylko jak się robi te reklamy -.-

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Już koniec tych wyzywanek chyba ze chcesz warna

DODANO ZDJĘCIA ( W LINKACH )

hehequb.png

Opublikowano

Już koniec tych wyzywanek chyba ze chcesz warna

DODANO ZDJĘCIA ( W LINKACH )

Może bana? Marzyłem o tym prezencie.

sygnamini_nxsnasq.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...