Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. W wielu TuT'ach dotyczących stawiania serwerów mt2 czytam żeby się zarejestrować na no-ip.pl ( mam neostrade i zmienne ip) i takie moje pytanie czy to jest darmowe czy trzeba za to placic? Widze tam cennik jakis i za jakies pakiety czy cus sie placi a ja nie bardzo chce :D Prosze o odpowiedzi osob ktore maja tam konta ;)

Pytanie takie poniewaz zrobilem juz konto na pobieraczek.pl ktore mialo byc darmowe a w rzeczywistosci 100zl w dupe... I przy okazji ostrzegam przed tym :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Może to i spam ale jeśli zapłaciłeś 100 zł serwisowi pobieraczek.pl to jesteś głupcem bo już wszędzie pisali że nie mają oni prawa już w ogóle prowadzić tego serwisu a co dopiero pobierać opłat z dupy wziętych .

Co do no-ip.pl wg mnie zarejestruj się i zobacz nikt nagle nie bd wołał kasy jak na pobieraczku nie masz się co bać .

Jeśli trzeba będzie płacić to najpierw kasa potem korzystanie . ;]

Opublikowano

Piszą od niedawna.. (Interwencja itd.) Ja wpadlem rok temu kiedy nikt sie tym nie interesowal.. wiec zaplacilem bo straszyli sadami itd..

Za bardzo to mi nie pomogles bo nadal nie wiem czy sie rejestrowac i czy bedzie to w pelni darmowe

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^