Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie odnośnie LC 777.Dopiero zaczynam przygode z LC i nie wiem gdzie mam expić. Mam 27 zaklinacza , mobki na 26 mnie walą po 1,miss. Więc gdzie mam iść żeby dobrze lvl poleciał ? Za dobrą odpowiedź leci plusik :)

Edytowane przez LostDarkho
Opublikowano (edytowane)

Mówiłem że dopiero zaczynam ale dobra. :P Ale jak sie ulepsza bronie?

Edytowane przez LostDarkho
Opublikowano

kamieniami niebianskimi, szczescie i doskonalymi i jeszcze sa jakies slabe ale nie pamietam nazwy bo nigdy nie uzywalem :P

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

kamieniami niebianskimi, szczescie i doskonalymi i jeszcze sa jakies slabe ale nie pamietam nazwy bo nigdy nie uzywalem :P

dobra dobra ale u kogo?

Opublikowano

Sam ulepszasz przedmioty wystarczy że przesuniesz np. kamień niebiański na item który masz założony na postaci. Do +3 możesz ulepszać kamieniami siły ale nie musisz wiadomo że na Lc 777 jest pod dostatkiem niebianów wiec mozesz nimi ulepszac item chyba ze chce ci sie bawić w to. Jak zdobyć kamień siły? wystarczy pójść do npc "Alchemik'a" i włożyć przedmiot o równym lub wyższym level'owi przedmiotu który chce ulepszyć, item który chcesz zamienić na kamień siły nie może być ulepszony. Itema do +3 nie da się spalić od +3 należy ulepszać kamieniami niebiańskimi lub kamieniami szczęścia mozesz takze kamieniami siły ale prawdopodobienstwo ze przedmiot zostanie zniszczony jest 50 do 50. Kamienie niebiańskie mają swój współczynnik ulepszania dają one +1 lub -1 a także mogą spalić lub nie ulepszyć ale za to możesz nimi ulepszać od +0 do +16 zaś kamienie szczęścia ulepszają w 100%, czyli zawsze dają +1 ale można nimi ulepszyć jedynie do +6, tylko że kamienie szczęścia można kupić w item shop'ie za cash lub od innych graczy nie sa one jednak tanie. Także można ulepszać kamieniami chaosu działają one tak jak kamienie szczęścia ulepszają one do max +12 i można je jedynie zdobyć z Elecetka wymieniając złote żetony albo kupić od innych graczy. Istnieje także kamień doskonały tzw. "żelazko" można nim tylko raz ulepszyć dany przedmiot do max +14 i tylko o +1, jak zdobyć "żelazko" wystarczy że zdobędziesz punkty lojalności za wyexpionych uczni do lvl 50 i użyjesz certyfikatu jak zdobędziesz wymaganą ilość punktów możesz je wymienić u Cohen'a [Handlarz magią] na kamień doskonały.

Opublikowano (edytowane)

A często dropią niebki ?

@DOWN

A na niższych levelach ?takich jak 40-50.

Edytowane przez Mario-PC

Opublikowano
A często dropią niebki ?

Jeśli chodzi o serwer 777 to nawet bardzo często, nie to co na globalach. W godzinę czasu na skrzekach w tombie można zebrać 25-40 niebków. Oczywiście postać 97+ lvl