Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pet kamikadz2 2 lvl cubikony

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

we wstępie pisze,niechce ubijać cubików,tylko zrobić 2 mocne konfy,bić kibiki z kamikadze,aby proty padały,dla pd,i urki,więc:

1.Czy jak niemam premki,i bije kubika 2lvlem kamikadze(4lvl peta ma)naprawa peta jest za 20uri,czy zwróci się z prot jak np walne 10 kamikadze?czy wogóle dosięgnie kilka protkó kamikadze?

2.Czy to wszystko się opłaca robić co powyżeju ;p

Daje lubie to(pytam się bo niemam jeszcze 4 lvl peta,a będę kupował kamikadze 2)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Główną idea bicia alienów przez kamikadze jest to , że musisz mieć premium. I wtedy naprawa peta jest za darmo , a bez premium będzie cię to dosc drogo kosztować.

Opublikowano

ja mialem premke kupilem kamikaze 1 dzien i premka sie skonczyla -.- ale za 20 uri to sie nie oplaca? napewno wyjdzie na + :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

A majać na 1lvl-u kamikadze ale premium opłaca się lecieć ?? bo chyba spróbuje ale nie wiem czy mi się opłaca kamikadze kupować bo jednak 15k ur w plecy

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@up pusc na pare nocek na alieny + pet i dobij 8 lvl. Wtedy pusc na 1-2 dni na boxy i uzbieraj 100k i kup kamika 3 lvl.

Nie kombinujcie tyle z tymi lvl'ami ... poprostu dobijcie do 8 i basta.

Opublikowano

latwo mowi ale co puszczam peta to mi go ubijaja a niestety o pd mu ciezko z wrotami to samo lagi potworki maja wiekszy zasieg ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@up ale tu chodzi oto aby nic nie tracic. Bo on wbije powiedzmy 8-9 lvl na kamiku i kupi kamika 3 lvl a na 8 lvl peta napraw akosztuje cos 100 uri.

wiem że musze wydawać na to urke, pytam się czy się chociaż urka z napraw zwróci ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)