Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

generaluserss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.

Robisz aktualizację filmiku lub dodajesz jakąś nową "pracę" albo galeria leci do zamknięcia...

24 godziny.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Pomocnik
Opublikowano

Jesli to wg. Ciebie TO jest technem, to ja jestem zakonnicą. Masakra, nieprzyjemnie się słucha, ni to rytmu ni to niczego . ;x

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

Jak dla mnie to ta nuta (?) nadaję się tylko na dźwięk wiadomości przychodzącej. Nie jest to techno i imho jest słabe.

Zero melodii oraz wydaje się, że nie poświęciłeś tej nucie zbyt dużo. Ćwicz i trenuj!

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Gdybyś to pociął na 5 różnych kawałków to mógłbyś to sprzedawać jako dzwonki na telefon(SMS).

Słyszę tylko pisk jakby płyta się zacinała.

Wszystko powtarzane po sto razy.

Ale od 0:12 najlepszy kawałek według mnie.

Ale mógłbyś ogarnąć to i przerobić to brzęczenie kondomem na coś innego...

Opublikowano

Serio? Kurde... Napiszę tak, choć nie chcę Cię tutaj zbytnio zniechęcić- nie nadajesz się do tego. Montaż kiepski, gdy zdjęcia owych dwóch młodzieńców pojawiły się na ekranie zacząłem się śmiać i nie miej mi tego za złe.

Dobraliście dosłownie... gówniany materiał i wyszła Wam z tego jedna wielka s**ka. Nauczcie się trochę rymować, potem pisać coś z sensem i wtedy zajmijcie się tym bardziej poważnie.

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Muzyka bez waszych słów i filmu jest ok. Reszta do wywalenia. Krótko i na temat, jeżeli chcecie coś nagrywać to z dobrym mikrofonem i zajawką, co ważniejsze Z MĄDRYMI TEKSTAMI, bo to co tutaj jest wyszło żałośnie i na zerowym poziomie.

tlofbnowe2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...