Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Reklamy na Playspan

Mystiker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Robię reklamy na amerykańskim IP, dokładnie i do końca, lecz punkty nie dochodzą.Dodam, że podaje mój e-mail, na którym założone jest konto na Playspan.Sprawdzałem skrzynkę i było tam mnóstwo maili.Wchodzę w niej, aktywuje wszystko, ale punktów nadal nie ma.

To jest paranoja, żeby się tak męczyć o 200 punktów na 3 dniową gold premkę -_-

UP@

Staram się nie przekraczać limitu 40-50 punktów.

UP@

Hotspot shield'a (IP USA)

Edytowane przez Mystiker
Opublikowano (edytowane)

Pamiętaj, że dużo reklam nie dochodzi. Trzeba uważnie przeczytać opis pod dana oferta co trzeba zrobić. Spróbuj może robić mniejsze reklamki, w których rowniez chodzi o potwierdzenie rejestracji. Np po 30-40 UP.

@UP

Na jakim IP robisz? I czego używasz do zmiany proxy ?

Edytowane przez imnubbb

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Na egpiskim IP była reklama, w której po wpisaniu maila i kliknięciu "submit", dostajemy 33pkt. Nie wiem czy wciąż jest i czy działą, ale znależć ją łatwo, bowiem łącznie we wszystkich zakładkach reklam jest tam tylko kilka. Poza tym rozumiem, że używasz tylko hss. W pewnym momencie warto przesiąść się na inne kraje niż USA, polecam Niemcy, Holadnię, Śzwajcarię, Francję itp. języków znać nie trzeba, bo schemat obowiązuje na ogół identyczny jak w amerykańskich reklamach. Jeśli chodzi o sposób na proxy, to ja używam Proxy switcher standart.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...