Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexusmt2[DEDYK][PL]

Marpoczka100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie dla graczy od mojego grafika

Spoiler

player2.png

c570833dc5.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Bi Xeon E5530

ram.png

24 GB DDR3 ECC

net.png

10 Gbps

linki.png

web.png

www.nexusmt2.pl

reg.png

http://91.121.158.18....php?p=register

klient.png

23.jpg

pl.png

23.jpg

Spolszczenie jest dosyć spore ponieważ zawiera itemki, zbroje itp.

Jednak, na spokojnie pobierze się w 5-6minut.

Nie musze przypominać, że należy wgrać do clienta 2011 metin2.pl

lub jakiegokolwiek innego clienta nowszego niż 2010r.

npc.png

lknfa3v5edwmsgf41hp.jpg

start.png

EQ+9

+ pierścień teleportacji

+ lew cienia z udostępnionymi skilami.

Dodatkowo, by uniknąć nudnego wbijanie skili, u Kapita można wybrać Sobie skile na P nawet na 5lvl/5-6skili!

ulepszacze.png

perły z wyjątkiem złotej.

exp.png

700%

drop.png

450%

yang.png

900%

video.png

team.png

[GA]Hooltras

[GA]MementoMori

[GA]Shanex

[GA]mario713

kontakt.png

Forum

autor.png

Tu trochę popiszę, więc radze poczytać wink.gif

Spoiler

No więc witam w spoilerze laugh.gif

Przejdźmy do rzeczy...

Jak z pewnością wiecie, prezentacje tego serwera już były.

Jednakże mamy Wam do zakomunikowania wiele nowych informacji jak i nowości.

Zacznijmy od początku...

1.Team Nexusmt2 powiększył się o dwóch nowych Game Adminów a mianowicie:

[GA]mario713 - administrator strony www (o tym jeszcze wspomnę w dalszej części).

[GA]Shanex - Grafik

2. Została udostępniona nowa strona:a) Nowa grafika i kolorystyka

B.) Opcja przypomnij hasło oraz zmień hasło

c) Ban list (tu raczej nie przewidujemy dużej ilości osób, później wyjaśnię).

d) System news, hot, inf

e) System komentarzy, dostępny dla każdego gracza serwera Nexus.

3. Nowe forum:

Forum w najnowszej wersji IP.Board udostępnione na licencji EnterGames.pl (Nasza/Wasza sieć serwerów dedykowanych Nexusmt2 i Metin2game).

Zawiera wiele zalet jak między innymi:

a) Prosty elegancki wygląd, nie dla dzieci co lubią dużo i kolorowo laugh.gif

B.) Wbudowany system AJAX w całe forum (nie trzeba odświeżać, system robi to za nas).

c) Nie będę truł więc resztę zobaczycie sami. tongue.gif

4. Nowe pliki!

To chyba była najbardziej pożądana i oczekiwana zmiana na naszym serwerze. Włożyliśmy w to dużo pracy i sił, ale mamy nadzieję, że się opłacało.

Pliki zostały zmienione na najnowsze 2k11 (nie chiński szajs jak to jest z 99% prywatnych serwerów, że padają i się crash'ują).

Posiadamy na tą chwilę pliki, bardzo zbliżone to tym gameforce, zapewniają one nam całkowitą blokadę hacków wliczając:

a) dmg

B.) 1hit

c) fishbot

d) expbot

e) KaMeRa

f) i inny syf, jaki to człowiek wymyślił by coś osiągnąć w świecie Metin2 tongue.gif

Oczywiście nie muszę wspominać, że widać poziom postaci przy nicku i takie tam wink.gif

5. Nowy client!

To natomiast, jest chyba najbardziej kontrowersyjna część serwer Nexusmt2... Jednych nowa grafika zachwyca, drugich zniechęca... ale nie mi pisać o gustach. W każdym bądź razie udostępniłem również klasyczną wersje grafiki by dać Wam wybór (do pobrania na stronie w dziale "download").

Standardowy zestaw graficzny zawiera:

a) Atlantydę V1/V2 oświetloną kryształami jak na globalu.

B.) mapy edytowane graficznie, nowe m1/m2, animacja trawy, poprawiona grafika drzew, i ogólnie... wszystko poprawione laugh.gif

Client zawiera:

a) Zmieniony interfejs

B.) wysuwaną klawiaturę Qwery

c) Autologowanie (uwaga, aby skasować autologowanie wystarczy wyrzucić z client logininfo.py)

d) Zapamiętanie hasła, loginu.

e) yyyy reszte zapomniałem, albo dowiecie się jak go pobierzecie tongue.gif

f) sporą wadą jest to, że nie każdy może Sobie pozwolić na taki luxus gdyż client po wypakowaniu ma ponad 1,2G... z pewnością największy client wśród wszystkich serwerów.

Dodatki:1. Przedmiot handlowy "Złota Perła <-- Mężczyźni je kochają", można je kumulować do 200... jak potki tongue.gif Każdą jedną można kupić i sprzedać u NPC za 100kk.

2. Szkło Intuicji... przedmiot ten ułatwia handel, pokaż na screenie, a w skrócie... nie trzeba opisywać przedmiotu... jest u NPC za 10.000yang/200szt.

Nex.jpg

3. Magazynowanie broszurek... na tej samej zasadzie co poty czy złote perły, również do 200szt.

4. Nowa mapa podzielona na królestwa!

5. 11 pięter wieży demonów.

6. Inne nowości ale to dla tych co wejdą na serwer...

Podsumowanie:

Serwer na pewno przeszedł ogromne zmiany i zasłużył na drugą szansę lub na rozpoczęcie swojej przygody.

Ja tu zasypiam... więc będę kończył, mam nadzieję, że Was nie zanudziłem tongue.gif

Idę spać a Was zapraszam do komentowania i oceniania, wszelkie opinie i sugestie od wprawionych graczy... mile widziane.

Jeszcze jedno... nie cierpię jak jakiś bałwan wchodzi w temat i wali posta, że nie lubi 4fun i mu się serwer nie podoba bo to 4fun... to na tej samej zasadzie niech wejdzie na 4story i walnie tam posta, że serwer mu się nie podoba bo to nie metin2...

Wynajmę osobę do wykonania filmu promocyjnego serwera Nexusmt2. Film pod podkład dźwiękowy który posiadam a przekaże temu kto się zdecyduje na wykonanie i zostanie przez mnie zaakceptowany.

Informuję, że potrzebuje naprawdę dobrego i efektownego filmu a nie "GamePlay'a". Warunkiem przystąpienia do współpracy jest przekazanie mi kilku filmów swojej produkcji do oceny przez mnie Twoich umiejętności.

Za wykonanie filmu zapłacę od 50-200zł (zależnie od efektu).

Chętny proszę o kontakt na PW i link do swoich prac. Najlepiej by było abym mógł zapłacić przelewem, ale rozumiem, że nie każdy ma jeszcze konto w banku z względu na swój wiek, w takim wypadku moge doładować od siebie z konta mu telefon lub na konto rodziców/brata/siostry zrobić przelew...

przeczytaj !!!!! Jeżeli zarejestrujesz sie w tym linku i gdy wbijesz 100 level otrzymasz darmowe 100 sm

http://www.nexusmt2.net/REF40768.reg

Opublikowano

Mam 1 pytanie, bo mi się grafika nie otwiera. Lubię jak na serwie jest dużo epików, szczególnie dla szamana, znajdą się? I jak z expieniem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...