Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc, na czym to polega (wówczas, płacę przez Dotpaya (Wire Transfer) wybierając Płać w Żabce, lub Freshmarkecie. Przybliży mi ktoś o co biega i jak to sie będzie odbywać?

Opublikowano

Będziesz musiał wydrukować taki kupon i dać go kasjerce w żabce, zapłacić, a ona go aktywuje. (chyba) Napisałem Ci to na podstawie tutoriala jak kupić premium do WarRock w żabce.

http://www.mpcforum.pl/topic/282940-tutjak-kupi-g1premium-w-abce/

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Hmmm...

Nie lepiej kupic karte paysefcard ? Mniej z tym zachodu ;)

W żabce jest? Bo nie wiem czy się opłaca jechać 11km. :D

Opublikowano

Czasami, ale nie zawsze. Poszukaj w jakims duzym kiosku.

Na stronie paysafecard masz wyszukiwarke punktow sprzedazy

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Taka jest super ich ta wyszukiwarka ze jak przychodze sie zapytac czy maja paysafe card to one sie mnie pytaja czy to doladowanie do telefonu... One nawet nie wiedzą co to jest, a jak sie im juz wytlumaczy to mowia nie mamy czegos takiego.

Przepraszam ze bez polskich znakow.

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Taka jest super ich ta wyszukiwarka ze jak przychodze sie zapytac czy maja paysafe card to one sie mnie pytaja czy to doladowanie do telefonu... One nawet nie wiedzą co to jest, a jak sie im juz wytlumaczy to mowia nie mamy czegos takiego.

Przepraszam ze bez polskich znakow.

Witaj w klubie kolego, ja musialem zapieprzać 6km dalej, żeby do kiosku dotrzeć. Tam kupiłem gazetkę .PLAYpc z kodem 35zł, za 15zł.

Opublikowano

Nie narzekajcie.

Ja znalazlem paysafecard jakieś 20m od domu ;)

U mnie w mieście są takie 3 punkty, a mamy tylko 5 ulic ;D. Lepiej opłaca się paysafecard. Lub poszukać wydrukować wypełnić kupon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...