Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] HS...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bocę sobie grzecznie w m2, nikomu nie przeszkadzam.. a tu nagle na czacie 'Ktoś zalogował się na twoje konto. Proszę czekać.'

Okej, to dziwne.. loguję się ponownie, a moim oczom ukazuje się informacja o zablokowaniu konta :(. Trochę szkoda, bo było na nim kilka FMS'ów, jelonków i marmurów.. ale bywa i tak.

Korzystałem z KamerModa, HS blokowałem bypassem, ograniczyłem też uprawnienia sterownika HS.. Myślałem, że jestem bezpieczny a tu taka niespodzianka..

W momencie otrzymania bana używałem MultiBota 1.4 By Slait. Teraz zajrzałem do pliku ErrorLog i ujrzałem jakiś wpis o tym właśnie bocie (nie wiem, co z tym zrobić, piszę to po to, aby ułatwić wam pomoc w rozwiązaniu mojego problemu).

Teraz robię nowego metka na hacki. Podajcie wasze sposoby z których korzystacie (nie dawajcie mi linków do tematów jeśli sami nie sprawdzaliście) i nie dostajecie banów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gratuluję, właśnie nabiłeś posta! Wyraźnie napisałem, że zablokowałem hs... Nie było możliwości, by ktoś wysłał film, z resztą dostałem maila i wiem, że to było z automatu. Proszę nie nabijać postów.

Opublikowano (edytowane)

Jest to blokada systemowa (ten serwer w niemczech).Nie ma już prawa odbanowac twojego konta ; /

@Polecam zablokowanie HS i obejście :) daje 100% obronę..

Edytowane przez michios

sygna.png

Opublikowano

Gratuluję kolejnemu ślepemu spamerowi @up. JA MAM ZABLOKOWANEGO HS! (może źle, ale dlatego pytam was o radę!)

Dla tych ślepych..

Teraz robię nowego metka na hacki. Podajcie wasze sposoby z których korzystacie (nie dawajcie mi linków do tematów jeśli sami nie sprawdzaliście) i nie dostajecie banów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Up . Zablokuj parę razy HS zrób to z 3 razy . I jakiegoś zfixowanego hs-a wklej . Osobiście mi wystarczyła blokada Hs miskiem i zero banów .:> Tylko za fb są i to masowo :(/

Opublikowano

Up . Zablokuj parę razy HS zrób to z 3 razy . I jakiegoś zfixowanego hs-a wklej . Osobiście mi wystarczyła blokada Hs miskiem i zero banów .:> Tylko za fb są i to masowo :(/

A możesz podesłać mi swojego metka?

Opublikowano (edytowane)

blobs,nie oplaca sie podsylac wydaje mi sie ze teraz przed fb nie da sie uchronic,nie nabijam postow tylko tak uwazam

ostatnio po 2 dniach FB banny na 3 konta przez system po aktualizacji latwiej o banna mi sie wydaje bo po aktualizacji skasowalem w sumie 4 konta na fb ;/

Edytowane przez Kakamil
Opublikowano

No dobra, zablokowałem na nowo HSa.. Bocę sobie spokojnie, aż tu nagle wywaliło pytajniki.

Sprawdziłem plik ErrorLog, widniało w nim linijka pod linijką zdanie 'Metin2 Multibot By Slait 1.5' :/

Czy teraz załapię bana?

Opublikowano

No dobra, zablokowałem na nowo HSa.. Bocę sobie spokojnie, aż tu nagle wywaliło pytajniki.

Sprawdziłem plik ErrorLog, widniało w nim linijka pod linijką zdanie 'Metin2 Multibot By Slait 1.5' :/

Czy teraz załapię bana?

Jest taka możliwosc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...