Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga! Longjuyt2 Zablokowane

Lusi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. popatrzcie co wasi koledzy narobili używając jebanych multihacków !!!!!!!!! zal

Oto orginalny tekst z informatora chińskiego priv.serv

非常难过 将会被封闭,我们不知道何时重新启动,这是不那么简单,造成的悲惨关闭 造成的球员,他们使用的错误和使用氢 因此,服务器可能会停止或引进永久禁止欧洲IP ,因为欧洲人最多的程序导致错误

a teraz po Polsku:

Zostanie zamknięty bardzo przepraszam, nie wiemy kiedy ponownie uruchomić, nie jest to takie proste

przyczyną zamknięcia serverow są tragiczne spowodowane przez graczy,wykorzystywali Oni błędy jak i używali mh

z zwiazku z tym serv zostanie wstrzymany prawdopodobnie na stale lub wprowadzimy zakaz europejskich ip dlatego iż europejczycy posiadają najwięcej programów które powodują błędy

Dziękuję,Xooi

i trzeba szukać nowego serva :/ Ja nie wiem jak można grać na chinolu z multihackiem :/ jak tam 70 lvl masz w 2h albo i szybciej...

zal mi Was ! i dobrze niech zbanuja europejskie id ! nawet pograc se nie można bo takie 12 letnie dziecko che se pograć na sh,mh bo się spuszcza używając sh :/ sory za słowa ale taka prawda!

Narks

Opublikowano

Boże dzieci... tu macie cytat z innego forum :

服务器因不法份子一直对我司进行不间断的攻击,非法份子利用BUG刷取非法物品,此BUG我们已经封存.

为了给大家提供一个稳定安全有保障的平台,4大区将全部重测,重测设置如下:

在原有基础上提高20倍经验,10倍暴率,珍珠免费,只出售物品属性转换,物品追加,终极转换,终极追加,及+5石头维持服务器费用

借此机会我们已经修复所有地图BUG,请所有玩家放心

为了更好更长久的为大家提供服务服务器重测消息希望大家互相传达,开放日期7月27日晚北京时间20:00准时开放

具体大家咨询客服获得最新消息以及最新网站!

凡是充值过的RMB玩家一律无条件全部赔偿!

严重抵制部分捣乱份子,我们不想因为一颗老鼠屎坏了一锅粥希望自重!!!

希望大家谨记切莫相信其他网站,本服专业 长久 稳定 开放 24小时竭诚为您服务!

客服QQ:277311155

Na pl:

Serwer został w wyniku przestępczej elementów w naszych bieżących ataków, nielegalnego dostępu elementy za pomocą szczotki USTERKA nielegalnych towarów, mamy ten błąd zaplombowane.

W celu zapewnienia stabilnej platformy do bezpiecznego, 4 dużych dzielnic zostaną ponownie test-re-test jest następująca:

Poprawa na oryginalnym podstawie doświadczeń 20 razy, 10 razy stawka przemocy, perła wolne, tylko konwersji nieruchomości do sprzedaży przedmioty, dodatkowe przedmioty, ostateczną konwersję, ostateczny dodatkowe, a koszt utrzymania serwera kamienia +5

Musimy wykorzystać tę okazję, aby naprawić wszystkie mapie BUG, zapewniamy, że wszyscy gracze

W celu lepszego i bardziej długoterminowe świadczenia usług dla wszystkich badawczego ponownie serwerze chcesz komunikować się ze sobą, otwarcie dnia 27 lipca otwarcie wieczorem Pekin czas 20:00

Biuro Obsługi Klienta otrzymaliśmy konkretnych porad i najnowsze aktualizacje witryny!

RMB wszystkich graczy mają pełne odszkodowanie za wszystkie warunki!

Aby oprzeć niektóre elementy poważne problemy, ponieważ nie chcemy myszki odchody z własnej一锅粥nadzieję! ! !

Nadzieję, że nie wierzę, że w innych miejscach na uwadze, usługi profesjonalne długoterminowej stabilności i otwiera 24-godzin służyć wiernie!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Jest to na www.longjuyt2.com , perly beda u handlarzy .

Opublikowano

ale sie podniecaja tym lognju -.-

pajacyk

Okruszek

habitat

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

http:www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Jeśli pomogłem, daj +

Opublikowano

Wy nie wiecie o tym ze ten serwer istniał tylko dzięki Europejczyka ?? Widzieliscie ostatnio na S1 jakiegoś chińczyka ?? Tylko Polacy Niemcy i Włosi grali. I kto niby kupował coin-sy ??

Budowniczy
Opublikowano

Zes to wyczytal chyba na kubanskiej stronie -.-.Na oficjalnej stronie jest napisane, ze rusza w poniedzialek i chyba beda nawet 4 servy, a nie 3 jak teraz(tak mi sie po tej nfo wydaje)...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Nowicjusz
Opublikowano

Ehhh... Trochę mi się nie podoba z tymi perłami ;/ Już nie będzie można szpanować eq , bo każdy będzie miał all +9.

Budowniczy
Opublikowano

Szpanuj kultura w grz, bo wiekszosc graczy to ceni, a nie eq z ktorym nie wiadomo jak bedzie, moga dac ulepszanie takie, ze ze 100 stalek zrobisz 1 na +1;/...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

Mam pytanie do autora.. gdzie cwaniaczku wyczytaleś takie bzdury o tych blokadach????

jakoś na głównej stronce pisze coś innego -.-

-Metin2-

PL & PRIV

Opublikowano

CYTAT(xdanielxmc @ Jul 26 2009, 01:46 PM)

Haha... Kolejny młokos wyczytał na xxxrxxx jakiś chiński cytat i już trzeba przyspamowac na forum - inni pokazali 5 innych cytatów ty musisz 6, wierzysz we wszystko co zobaczysz ? Bierzesz info chuj wie skąd i tu innym humor psujesz..

Zastanów się zanim coś napiszesz a dordo może cię pouczac bo ma o wiele dłuższy staż na tym forum niż ty.. i wie co to znaczy multi player cheats forum..

Założe się że gdybyś wyczytał na forum Mu online albo Tibia że longjuyt2 zamknięte też narobiłbyś tu szumu..

1.napisałem tak aby dzieci neo nie lagowały servera

2.wiecie już ze to bzdura

3.server rusza w Poniedziałek o godzinie 20:00 czasu Pekin a unas 14:00

4.młokos to twój tato

5.nie wchodze na takie zboczone strony jak Ty i nie wale tam konia ( Ja mam od tego dziewczyny)

6.nie wyzywaj(nieładnie tak)

7.wierze w siebie

Opublikowano
Mam pytanie do autora.. gdzie cwaniaczku wyczytaleś takie bzdury o tych blokadach????

jakoś na głównej stronce pisze coś innego -.-

Nie jestem cwaniaczkiem.

i napisałem dlaczego tak napisałem

Opublikowano

Z tego co czytalem i przeanalizowalem wsyztsko moim super mozgiem ^^ wyszlo na to ze ten reset jest ostateczny.......Naprawiaja wsyztskie bugi, dodaja nowe rzeczy, a na dodatek nie bedzie juz wiecej cofania serwow.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
Witam. popatrzcie co wasi koledzy narobili używając jebanych multihacków !!!!!!!!! zal

Oto orginalny tekst z informatora chińskiego priv.serv

???? ?????????????????????????,??????? ????????????????? ????????????????????IP ???????????????

a teraz po Polsku:

Zostanie zamknięty bardzo przepraszam, nie wiemy kiedy ponownie uruchomić, nie jest to takie proste

przyczyną zamknięcia serverow są tragiczne spowodowane przez graczy,wykorzystywali Oni błędy jak i używali mh

z zwiazku z tym serv zostanie wstrzymany prawdopodobnie na stale lub wprowadzimy zakaz europejskich ip dlatego iż europejczycy posiadają najwięcej programów które powodują błędy

Dziękuję,Xooi

i trzeba szukać nowego serva :/ Ja nie wiem jak można grać na chinolu z multihackiem :/ jak tam 70 lvl masz w 2h albo i szybciej...

zal mi Was ! i dobrze niech zbanuja europejskie id ! nawet pograc se nie można bo takie 12 letnie dziecko che se pograć na sh,mh bo się spuszcza używając sh :/ sory za słowa ale taka prawda!

Narks

fake -.-

Opublikowano

tylko tak piszesz ze nie wchodzisz na xxx.. a naprawde to tam co chwile se robisz przyjemności tongue.gif i nie mów mi tu że masz od tego dziewczyny.. ile im płacisz? hehe

a co do tematu.. autor przyznał się że to bzdury więc close..

SERVER START 27LIPCA smile.gif

-Metin2-

PL & PRIV

Opublikowano

od kogo sie tego dowiedziałeś od mamy? to wygladą na tekst pisany przez polaka, daj link do tej stronki!!!!!!

The past has gone

Opublikowano
od kogo sie tego dowiedziałeś od mamy? to wygladą na tekst pisany przez polaka, daj link do tej stronki!!!!!!

Jezu... ile razy mam pisać to samo?? a Ty czytać chyba nie umiesz ??(mama Cię nie nauczyła)? czytaj posty wyżej !!!!

i temat do zamknięcia !

Opublikowano

Ty uważaj! on ma 10 postow i moze dac Ci warna ;x

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano
Ty uważaj! on ma 10 postow i moze dac Ci warna ;x

Hmmm... do czego zmierzasz swą głupota ?

Opublikowano

mm... coz za elokwencja... a bije do tego, iż moderatorzy są od zamykania tematów a ty umieszczając taki post po prostu - spamujesz.

Opublikowano

From elitepvpers.de:

Jest to po prostu tak, że wątek nie jest w całości forum jest zugespammt ...

pytanie może być oczywiście tutaj acuh

Jak jest na serwerze w dół?

Do jutra na zegarze 13:00

Dlaczego serwer w dół?

Ponieważ była na "naprawy" są

Jeśli konto zostanie usunięte?

Nr konta nie zostały skasowane, ale to już wszystko Poziom 1!

Po zalogowaniu się, że konto nie jest exestiert, dlaczego?

Ponieważ bazy danych (kont) nie została jeszcze uruchomiona!

Co się dzieje z moim sprzętem?

Twoja EQ zachować podobnie jak obiekty w składzie i inwentaryzacji.

Co dzieje się z monet, które mam nabyć?

Kurs będzie zwracana przez GMs.

Jakie zmiany będą tam być?

Następne 7 Tage/1Woche w ocenić EXP na wszystkich serwerach, do 2000% wzrost.

W Dropprate wzrasta o 1000%.

Ponadto, należy dać wolne perełek.

Wiadomo czym tłumaczone ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...