Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Battlefield 4 zapowiedziany!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Kalifornii Frank Gibeau potwierdził ,że firma EA DICE planuję już następną część. Jak narazie nic więcej nie wiadomo.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

@up A co kurde wakacje są ? :D Przecież takiej gry nie zrobią w tydzień. Jak dla mnie to może być prawda.

@offtop Kiki czy ty grałeś kiedyś w cross fire NA? bo jak tak to napisze na pw :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Omg nieeee... wtedy to komputer trza będzie wywalić ;/ Mi ledwo na wysokich biega BF 3...

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Facepalm... chociaż nowy BF wyjdzie za 2/3 lata, przynajmniej mam taką nadzieję. Nie chcę aby najlepszy tytuł strzelanek online "battlefield" zszedł na psy jak NFS.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Jedyne co narazie wiadomo to że ktoś, coś, gdzieś o tym wspomniał ale nie ma na ten temat innych informacji więc nie ma o czym mówić i tak wyjdzie jak kolega @up mówi za 2-3 lata - i bardzo dobrze bo przynajmniej nie dostaniemy "odgrzanego kotleta" :D

Opublikowano

3 lata to lekka przesada , najprawdopodobniej za 2 lata choć może być tak że EA po sukcesie BF3 zacznie iść za przykładem Activision(to ci od call of duty) i wypuszczać kolejne tytuły co rok , w końcu jedynym celem EA (tak wnioskuje po kampani reklamowej czałokształcie towarzyszącym BF3) było odebranie udziałów w ogólnym rynku FPS produkcjom Activisionu

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Obym się nie zawiódł na Bf'e. I oby nie był tak jak CoD, ponieważ CoD to rzeczywiście są odgrzewane kotlety :)

Być może będzie nowy silnik w bf3, wgl teraz FrostBite jest jednym z lepszych silników na rynku, konkurencje stwarza CryEngine3.

http://www.youtube.com/watch?v=foXVF7q035Y&feature=player_embedded#!

OndteAw.png
Opublikowano

Nie no frost bit sie strasznie poprawil, zobacz bf2 wiem ze to stary tytul ale i tak jest super. Moj ojciec jak gral to sie podniecal ze jak film w hd xD. Powinni reaktywowac bf'a 2 ten tryb co-op z botami i wgl nowe teksturki wody, trawy, budynkow i troche gadzetow do broni w bf'ie @ i bylby hit

Opublikowano

mi w BF 3 brakuje tego klimatu co był w BF 2 :D. ciężko było kogoś ustrzelić i ta mapa Gulf of Oman, jej klimat był po prostu przezajebisty, i te pojedynki z botami :D