Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, wczoraj wysłałem wiadomość na teamet sprzedarzy postaci do riotu. zrobiłem to wg. poradinka z Youtube, Dzis dostałem e-mail o treści:

AltCtrlElite, Nov-13 03:27 (PST):

Witaj Ziomiwanv2,

UWAGA! Proszę przeczytać całą poniższą wiadomość przed wysłaniem odpowiedzi i proszę odpowiedzieć na to zgłoszenie raczej niż utworzyć nowe.

WAŻNE! By kwalifikować się do zwrotu, zakup musiał zostać dokonany w przeciągu MAKSYMALNIE 30 dni wstecz, od wysłania zgłoszenia. Starsze zakupy nie będą zwracane.

Wszystkie swoje zakupy możesz sprawdzić w Sklepie, w zakładce Purchased/Zakupy. Prosimy więc upewnić się, przed wysłaniem zgłoszenia, że zakup został dokonany w wyznaczonych ramach czasowych.

Pamiętaj, że zwracamy maksymalnie 3 zakupy, i to tylko jeśli nie otrzymałeś żadnych zwrotów w przeszłości.

Pamiętaj również, że zwrot jest jednorazowy, więc jeśli dokonamy jakiegokolwiek zwrotu na Twoim koncie (bez względu na to czy zwrócimy Ci 1, 2 czy 3 zakupy), nie będziemy w stanie nic więcej zwrócić Ci w przyszłości.

Wiadomości w sprawie zwrotów muszą wyglądać w następujący sposób:

Login:

Imię przywoływacza:

Serwer:

Zakupy do zwrotu:

- Bohater (np. Leona) - data zakupu

- Bohater (np. Wukong) - data zakupu

- Skórka (np. Pentakill Sona) - data zakupu

Wiadomości niezgodne z powyższym formatem będą rozpatrywane na samym końcu, co oznacza bardzo długi czas oczekiwania na zwrot.

Czym jest zakup:

Bohater - dowolny zakupiony za IP lub RP bohater (bohaterowie otrzymani za darmo nie będą refundowani!)

Skórka - dowolna zakupiona za RP skórka (skórki otrzymana za darmo nie będą refundowane!)

Bundle - dowolny zestaw (np. Bohater + Skórka - jeśli tylko były zakupione jako oferowany w sklepie zestaw!)

Strona run - dodatkowa strona z runami

Zestaw Run - W przypadku gdy chcesz zwrócić zakupione runy, to jeden cały zestaw do maksymalnie 9 run/3 esencji danego typu liczony jest jako cały jednorazowy zwrot, i żadna inna rzecz (prócz run) nie będzie mogła zostać Ci zwrócona.

Oznacza to, że możesz zwrócić na przykład maksymalnie 3 bohaterów lub skórki (lub ich kombinację) LUB tylko jeden zestaw run składający się z maksymalnie 9 run/3 esencji.

Zwróć uwagę, że jesteśmy w stanie zwracać jedynie punkty, za jakie dane przedmioty zostały zakupione.

W momencie dokonywania zmian na Twoim koncie, zostanie ono zawieszone na 5 minut.

Regards,

AltCtrlElite

Player Support Riot Games

Co mam zrobic? :P

Opublikowano

Napisać to:

Login:

Imię przywoływacza:

Serwer:

Zakupy do zwrotu:

Opublikowano

Sprawdź kiedy kupiłeś tych bohaterów lub te skórki i wyślij następną wiadomość do nich w wiadomości musisz napisać co chcesz sprzedać i kiedy zostało to zakupione max

(do 30 dni od zakupu starszych nie zwracają i tych za które dostałeś zwrot z powodu tego że w sklepie postać która kosztowała 6300 kosztuje teraz 3100 itp)

musisz też napisać jakie masz imię(te które jest widoczne w grze) i login(ten który wpisujesz).

Mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

Napisać to:

Login:

Imię przywoływacza:

Serwer:

Zakupy do zwrotu:

ale na co mam to wysłać na ten e-mail czy kolejne zgloszenie?

Opublikowano

Masz odpowiedzieć w tym samym zgłoszeniu.

Też tak miałem.

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

To zaloezy od tego kiedy wejdzie akurat czlowiek od twojego zgloszenia ale jezeli przyjmie to po 5 minutch od jego przyjecia zgloszenia zawiesza ci na chwile konto zeby dokonac zmian

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

teraz mam kolejne pytanie, Po napisaniu tamtej wiadomości mój temat o sprzedazy zostal skasowany a ip nie zostały przywrócone więc napisałem 2 temat wg. wzoru który wysłał bot więc bez e-maila. WIec teraz co mam zrobic? :P