Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Jest tysiąc różnych kombinacji, nie można powiedzieć która postać jest najlepsza.

Powiedz jaką grę preferujesz - dmg, tank, support?

Gra polega na tym, na czym prawie każde mmo - robisz questy, insty, różne rozgrywki pvp itp. Raczej się nie bije się mobów dla expa, tylko dla questów.

Opublikowano (edytowane)

Która postać jest najlepsza?

Jak wyżej - buildów jest dużo, ale niektóre pasują do siebie lepiej, a inne mniej. Ja ogólnie na razie doszedłem do tego, że latanie lepiej łączyć z weaponami dystansowymi, a acro/speed z tymi kontaktowymi.

Gram Tzw.Supermanem czy to jest dobry wybór?

Mentor z tego co wiem zmienia tylko miejsce startu, co nie ma zbyt dużego znaczenia bo później i tak będziesz latał po całym świecie za questami.

Czy gra polega tylko na ciągłbym zabijaniu mobów ?

Zdecydowanie nie. Nie miałem jeszcze takiego momentu w którym musiał bym przygrindzić na mobkach żeby dobić lvl. Questy są ładnie wyważone i posuwając fabułę do przodu, wpadają nam kolejne poziomy. Poza tym świetny i bogaty system 'On Duty' pozwalający na symulację różnego typu potyczek PVP (np. coś w stylu capture the flag) zapewnia miłą odskocznię od rutyny levelowania.

Edytowane przez peXu
Opublikowano

Buduj postac na podstawie prob i bledow.

Ja jade na "bildzie"

Bow + Mental

Moce: Illusion

Gra polega na robieniu misji (nacisk na fabule), poniewaz za moobki dostajesz hmm na 13 lvl max 20xp ( jokeroidy itp)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...