Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tu macie programik którego zrobiłem w 2010 roku:

To jest ukryta treść, proszę

W sumie to mógłbym go kontynuować, ale jak sami widzicie sporo czasu minęło i nie mam już source tego bocika.

Jeśli ktoś nie wierzy że to mój może napisać na tamte gg , numer mi się nie zmienił , a piszę z tego konta bo na tamtym banik poleciał za 1 głupią rzecz.

Kiedy rozkodujecie to prosiłbym o wysłanie kodu na PW (może być link do ściągnięcia), nie tutaj.

Z góry dziękuję ;)

Edytowane przez Wiessiek
Opublikowano

a wiesz że samym postem łamiesz regulamin tego działu ?

pogadaj z autorem może ci da

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Czytaj dokładniej i ze zrozumieniem, ja NIM KURWA JESTEM.

I powiedz mi jak niby złamałem regulamin? Po raz kolejny czytaj ze zrozumieniem :

"13. Zakaz umieszczania jakiego kolwiek dekompilera do autoita."

A ja nie proszę o umieszczenie go tylko podanie mi KODU . W googlach nie mogę znaleźć dekompilatora żebym sam sobie zdekompilował, wiem że kolega też miał ale zgubił.

Nie ma to jak pisać posta nie czytając treści tematu... i kto ci kurwa dał mentora? -.-

Edytowane przez Wiessiek
Opublikowano (edytowane)

Kolega zgubił? O kurwa, co za pech...

-.-

bara... patrz na datę. Nie raz miałem wymieniany dysk i nie jednego formata przeprowadziłem.

Zresztą gówno twój post wnosi do tematu.

Chcę tylko ten jebany kod, ktoś ma dekompilatora to niech mi zdekompiluje kurwa , takie trudne?

Albo dobra nie wysilajcie się , bo się przemęczycie.

Po proszę kolege który to ma.

I chuj wam w dupe.

Zamknijcie temat.

@down

gdyby to bylo takie proste to bym znalazl. NIE WIEM skąd to macie i mnie to nie interesuje, pisalem ze szukalem ale nie znalazlem .

ja grzecznie po prosze o kod a taki robem przyjdzie nie czytajac tematu i napisze ze lamie regulamin i ze mam pogadac z autorem -.-

a potem taki ................

pierdole nie pisze.

Sam wypierdalaj , po chuj tu wchodzisz skoro nie potrafisz pomoc ?

Edytowane przez Wiessiek
Opublikowano

Z Twoim szczeniackim podejściem do tematu i próbą pokazania swojej 'zajebistości' ,oraz przerośniętego ego szczere: wypierdalaj z tego forum :)

Pozdrawiam i miłego szukania w sieci leniu :)

Opublikowano

Ten user nie łamie regulaminu, gdyż kwestia ta nie została poruszona ani w regulaminie globalnym MPC Forum, ani w regulaminie lokalnym działu AutoIt. Poza tym, jeżeli kogoś oskarżasz o złamanie regulaminu powinieneś podać argument w postaci fragmentu, który został naruszony. Jeszcze jedno - gdy widzisz naruszenie przepisów MPCF to Twoim zadaniem jest tylko wysłać raport. Dziękuję za uwagę.

@UP

Mógłbyś umieścić to code w spoilerze? Troszkę to długie, a tak było by porządniej. :)

@wojtek333314

Opanuj się proszę z wulgami. ;)

Witam,

Od dzisiaj wprowadzam zakaz przeklinania na mpcforum.pl. Za przekleństwo należy dać warn + wiadomość PM o wykroczeniu.

K.

Opublikowano

@up, to w takim razie co powiesz na temat kultury wieśka, który jak najbardziej zasługuje na takie traktowanie? w pełni się zgadzam z wojtkiem.

Tak pewnie dostane za to warna, ale uważam, że jak już coś takiego piszesz to pisz sprawiedliwie.

Opublikowano

Jestem tego samego zdania, co pozostali użytkownicy działu... Skoro nie można prosić o dekompilator, to chyba logiczne, że dokompilacja dla kogoś też powinna być zabroniona. Protecto, zawsze możesz to dopisać do regulaminu działu ;]

Czemu Wiessiek nie dostał opierdol, tylko wojtek? o.O

Zresztą gówno twój post wnosi do tematu.
pierdole nie pisze.
ja NIM KURWA JESTEM.
i kto ci kurwa dał mentora?
Opublikowano (edytowane)

Mój post to był przykład. Obydwoje zostali zaraportowani. A z tym regulaminem to prawdopodobnie zaraz dopiszę. ;)

@ZAMYKAM

Temat zamykam, ponieważ nie mamy pewności, czy Wiessiek nie próbuje wykorzystać nie swojego kodu.

Poza tym wniosłem poprawkę do regulaminu lokalnego, która zabrania proszenia o dekompilację.

Dla dobra działu.

Edytowane przez Protecto
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...