Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytania odnośnie BattleQuestów

NooB_KilleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam, jestem nowy w tej grze, więc mam pare pytań.

Pierwsze, to o co dokładnie chodzi z tym oath of honor i jak je ustawić? I czy jak dołączę do jakiegoś party z ustawionym oath of honor to ja tez bede musial miec ustawione czy sie samo ustawi po dojsciu do pt?

Czy te questy maja wplyw na nowe skille ? I czy w ogole jakies questy maja wplyw na skille.(Tzn czy nie beda mogly sie odblokowac bez jakiegos q) No i to na razie tyle, prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Ustawia tylko twórca party. Questy będą na skile nie wszystkie można kupić. Ustawiasz po przez kliknięcie na dany Oath przy tworzeniu party.

Opublikowano

Tak...albo jak wchodzisz do party to ci pisze...jaki oath...oathy są potrzebne aby odblokować kolejne dungi...np. potrzebujesz 100pt w Gwynns Request żeby odblokować następny...nazwy nie pamiętam sry xD

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Aż tak nie są potrzebne niektóre zrobisz bez Oath wystarczy questy poboczne wypełnić plus standardowa ilość BP ale to jest rzadka możliwość.

Opublikowano

Ja miałem takiego fuksa przy Prepare For Counterattack. Wziąłem jednak bez uzycia potionów. I wyszedłem 100+ pkt. na jednym runie. Ale powodzenia tak zrobić solo, bez bota... I Lannem, którym jak nie użyje sięslip dasha to ładnie obrywa ^^