Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Kicka mnie z serwera.

Esther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam wielki problem.

Kiedyś grałam sobie na serwerze Helios, bodajże od czerwca do połowy sierpnia. Dzień w dzień musiałam reinstalować grę, ponieważ po kilku h gry (niekoniecznie ciągłych) wyskakiwał komunikat ''You have been disconnected from the server". Zrezygnowałam. Jakoś tydzień temu zaczęłam grę na nowym serwerze ze znajomymi - Argos (nowy serwer). Mój komputer jest 2 tygodnie po formacie, problemów z internetem nie mam, wszystkie inne gry mi chodzą płynnie, internet się nie rozłącza. I oczywiście tutaj mam ten sam problem. Przypuśćmy wstanę sobie o 10, o 12 włączam gierkę, o 14 wyłączam, wracam o 18, loguję się i po ok. 3-6 minutach gry mój kochany komunikat - ''You have been disconnected from the server" i kick.

Ktoś miał podobny problem? Irytujące trochę codziennie reinstalować grę..

Gdyby to coś pomogło - mam system operacyjny Win XP Home, SP3..

Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeśli ci to wyskoczy (DC) to nie musisz reinstalować gry, po prostu włącz znowu i wbijaj :)

No ale gdy włączam grę ponownie wyskakuje DC dopóki nie reinstalne gry i nie zresetuje kompa.. Sam reset nic nie daje..

• Dodaj nową pozycję...