Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanie gdzie bocic 33lvl 34mlvl Druid bez pacc

patras1357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo mam sobie noob chara w venore i cały czas śmigam na rotach robi runki hmm odrazu lub avalanche,

on ma eq to Plate Armor,Plate Legs,Scarf,Steel Helmet,Leather boots,dwarven SHield, rod od 13 (lodowa) i od 19(od śmierci)

Tibia Auto śmigane

najlepiej bez waste

Opublikowano (edytowane)

facc tomb, mintwalin z gfb/ava, poh, mount sterum, full kopy kazzo, jeżeli stać Cie to mozesz juz isc na veno d-lair z hailstormem + icicle/ava.

Edytowane przez Carm3n
Opublikowano

ehh chyba ze wiem zrobie bp hmm bo mam narazie okolo 1000, zrobie do 2k i moze na guardach a tak w ogóle tera siedze na rotach z fire swords'em

aa tak w ogóle to mam jeszcze 76 palla padłem nie dawno i mam okolo 700k plus softy demon helmet,g legs,mms boh i itp ale chce go sprzedac na allegro bo padłem i szkoda kasy na aola w ogóle chce narazie skończyc z tibia

Opublikowano

Hehe ten palek zależy jakie skille i ja ci radzę grać na nim jeżeli skile + 85/70 :) to palek jest bardziej opłacalny niż drut wbijasz 4 lvl i masz bustwo assaski skilasz do

95 i walisz takie kosmos hity sam to praktykowałem potem jak masz fajnie to w 3 na demach siedzieliśmy i zarobki są nieziemskie .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

skile 87/67-.- mlvl 16 eq demon helmet, palladin armor,golden legs,boots of haste,soft boots,mastermind shield, bp rs w dp i wale w to bo juz z 3-4 x dobijałbym 77 lvl jakbym miał pecha; / i jeszcze mam 700k i niemam co z nimi robic (mam zamiar sprzedac wszystko na allegro.). Oprócz druida bo tylko na bota narazie bo mam zamiar sie uczyć tera a nie gry dla tego bo : *

bez przerwy siedziałem na poh niemiałem pacc bo hmm gram nim oko rok z przerwami na miechy miałem okolo 4-5 miechów przerwy przez metina,ots,Mount&Blade,Gothic 1 i 2 (i tera Noc Kruka) i jakoś były przerwy robiłem przerwy żeby totalnie mi sie nie znudziło ale gdy wyłapałem Combo od Dragon lordów to juz mi sie znudziło narazie i niemam zamiaru grac pallem-.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...