Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam...

Zaproponowano mi, aby zrobić temat, w którym przedstawiamy nasze "buildy" i poddajemy je analizie czyli:

Co zmienić, co dodać i inne...

Ja zacznę:

Broń: Hand Blaster

Moc: Fire

Idę drogą: Immolation

Ruch: Flight

Strona: Hero(to raczej nie ważne)

Mentor: Superman(to raczej też nie ważne)

To jest mój "BUILD"! Jak macie coś do zaproponowania, żeby zmienić czy dodać to śmiało!

Teraz wy piszcie swoje "buildy"! Na pewno ktoś wam pomoże, jeśli będzie taka potrzeba!

Edytowane przez noriaki014
Opublikowano

Myślę, że jest to zbędny temat.

Każdy tworzy swój osobisty build, a DCUO to gra gdzie nie ma ustalonego bulid'u.

To moje zdanie możliwe, że się mylę.

A jeśli tak to niech temat zostanie ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Autorze tematu powiedz mi jedno, czy chcesz aby ta gra zeszła na dzieci neo z metina ?? Jeżeli powstaną tuty to dzieci będą zostawały przy tej grze i będą rozwijali się wg tutów co się równa z tym że będą miały ubaw ze swojego "pro elo masakrycznie fajnego konta które sam stworzyłem". Moim zdaniem temat zbędny każdy ma swój styl i niech się tego trzyma :) .

Weteran
Opublikowano

Akurat metin nie jest normalnym mmo, brak inst/raidów/dungeonów, questów prawie wgl. nie ma, a pvp jest na poziomie wodorostów. ;]

@top: Można powiedzieć że nie ma takowych buildów, ale każda moc ma jakieś zastosowania, i jest bardziej lub mniej popularna w nich, np. Chcesz zadawać duże dmg to - fire, fly, hand baster. Support - sorcery, fly, rifle.

Oczywiście to były tylko przykłady, bo każda moc może być dps`em oraz ma jakieś dodatkowe zastosowanie.