Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wybór bota, oddaj głos!

Machniuk

Wybór bota  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który bot jest najbezpieczniejszy?

• KBot
      63
    • BioBot
      14
    • PBDO-Bot
      25
    • IBot
      31
  2. 2. Który bot jest najwydajniejszy?

• KBot
      56
    • BioBot
      12
    • PBDO-Bot
      38
    • IBot
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witajcie!

Postanowiłem zrobić ankietę, dzięki której gracze łatwiej będą mogli dokonać wyboru z podanych botów. Żeby mieli pewność bezpieczeństwa pod oceną graczy.

Oddawajcie głosy w ankiecie, oraz wypowiedzcie się. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Na obecną chwilę PBDO-Bot na dobrych konfach po 10k/h cisnie z kredkami i PD, więc lepszy od KBot.

No i bana jeszcze nigdy na nim nie dostałem na same alieny, a na boxy i alieny na KBocie aż 2 =\

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie nie wiem i usuwam. Przepraszam za problem. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Według mnie kbot jest najwydajniejszy w zbieraniu samych boxów za to pbdo bot daje duże możliwosci na alieny . PbdoBot jest najbezpieczniejszy ponieważ nie lata w lini prostej oraz najlepszy mechanizm ucieczki od statków wrogich firm

zakaz handlu

Opublikowano

Mnie dziwi że w tym zestawieniu znalazł się osobno KBot - to przecież crack IBot'a. A co do wydajności w zbieraniu to na X-1 lata mi leonek za pomocą PBDO i vega fs na KBot i o dziwo dzień w dzień leonek zbiera od 10 do 20% więcej uri i darmowej. Test trwa od dwóch tygodni i efekt jest ciągle ten sam - PBDO w zbieraniu jest lepszy. Sądzę że przewagę PBDO uzyskuje że pamięta wszystkie skrzynki jakie widział na mapie i sie po nie wraca a IBot/Kbot zbiera to co jest w jego aktualnym zasięgu

Opublikowano

2razy PBDO-bot najbardziej wydajny i jeszcze nie dostałem bana za niego.

Za kbota dostałem bana 4 razy nie polecam zwłaszcza że licencja bez GG 20zł czyli wrót nie robi a z GG 60-70zł zalezy od kogo kupicie i jeszcze dostaniecie szybko bana.Na Ibocie nie latałem ale to samo co K tylko o wiele droższy. a co do BioBota to nie wiem.

Najlepszy PBDO-bot na 1 konto darmowy i robi wszystko tylko 1 - : Trzeba taski ale da sie je samemu robić.

Opublikowano

wydajnosc to pbdobot :) zrobilem tak. mialem niewykorzystany trail z kbota puscilem go na 1 h u wyszlo mi 2,xxx a na pbdobcie wyszlo mi 3,xxx :) dokladnie nie pamietam ale dla mnie wydajniejszy jest pbdobot i wiem co powiecie . "ale w roznych czasach to robiles bla bla bla. a zrobilem to na takich samych kontach czyli pchielki bez generatorw i innych takich na mapie 1-1 tego samego dnia i czasu :)

a bezpieczenstwo to kbot :)

sie rospisalem :D

Opublikowano

zrobilem test ten sam server ta sama firma tylko ze inne statki inne mapy 1 konto mapa x-1 2 konto mapa x-5 latalem przez 6 h i patrze na 1 koncie zebral o 1000uri wiecej (cos okolo 1000)(1 konto yamato2. konto vega fs zlotko)

Opublikowano

@Piotreks34

Po to by nowi gracze wiedzieli co wybrać, a najczęściej nie sprawdzają drugiej strony. :)

Więcej pod PM.

Opublikowano

Widać, że kto zagłosował w wydajności na bota innego niż PBDO to miał słabe taski :) A co do bezpieczeństwa to już sam nie wiem... Będę chyba na wrota wracał do KBota :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...