Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno sibi chodzi, ale nie miałem okazji sprawdzić, a tak to masz tylko takie coś h ttp://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=47016

@down

no i na co ten spam?

Opublikowano
Podobno sibi chodzi, ale nie miałem okazji sprawdzić, a tak to masz tylko takie coś h ttp://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=47016

@down

no i na co ten spam?

Nie, nie działa. Panowie sie postarali. Ponoć pakiety wysyłane przez sibi do serwera są inne od tych jakie wysyła normalny klient.

Opublikowano

Ale tez pytanie po co bocić na prywacie ?? nie ma sensu 30x raty a wy jeszcze o bota prosicie :) ja się tam ciesze ze większość ręcznie bije :)

Opublikowano
Ale tez pytanie po co bocić na prywacie ?? nie ma sensu 30x raty a wy jeszcze o bota prosicie :) ja się tam ciesze ze większość ręcznie bije :)

A co za różnica jaki exp?; Tylko taka, że częściej muszę wchodzić pkt i mastery dodawać. A jeszcze jaka radość jak otwierasz inv a tu sosiki ^ ^

Dla mnie większą przyjemnością jest latanie w thiefce i pvp, niż expienie. Zwłaszcza kiedy naokoło ciebie łazi grupa nukerów, a ty sam jestes bladerem -.-

Inny plus bota, to że inni botterzy nie ksują, oczywiście jeżeli w sibi maja wyłączona opcje ks, ale tak przeważnie jest. Łatwo rozróżnic bottera od zwykłego playera, ten pierwszy przeleci k/ gianta a drugi napierd***, jedyne co można robic to kd kd kd ^ ^

A jeżeli ktos ma problem z ksującym botterem i jeszcze kiedy to nuker to wystarczy zlurowac agresywy i po kłopocie.

@Down

no.

No co ty nie powiesz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...