Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2 pytania .

1. Czy mozecie sptawdzic za co dostalem bana ? daroslaw333 i moze dowod jak mozna

2. Jak uzywalem vipa to moge dostac bana? I jak mialem hacki juz na new koncie nieuzywam tez ban ?

DAJE LIKE

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano (edytowane)

1.bana dostałeś wczoraj, nexon wykrył twojego vipa, dzięki jak to tam napisali ,,list of cheaters from the new "Enhanced" Server Logs"

Nie możesz mieć unbana więc już możesz grać drugim kontem

2. Jak usuniesz te hacki, dokładnie kompa wyczyścisz i już nie będziesz hackował, to raczej nie powinieneś dostać bana

Edytowane przez kangrum
Opublikowano

1. Dostałeś bana za oszustwa tzn. hacki ale jeśli na 100% nie hackowałeś, nie miałeś żadnego hacka na komputerze i masz czyste sumienie mogą cię odbanować, ale jeśli coś używałeś szkoda czasu.

2. VIP... tutaj masz odpowiedź do pkt.1 Jeśli używałeś hacka bez "rozumu" to tak jest... Jeśli grałeś rozsądnie na tym 2 koncie i cię nikt nie przyłapał możesz grać spokojnie, jeśli grałeś oczywiście na VIPIE.

Opublikowano (edytowane)

Tak nawet za vipa mozesz dostac bana to zalezy od tego czy jestes glupi i uzywasz go jak szaleniec czy raczej myslisz przy tym.

A tak poza tematem moglby ktos sprawdzic czy sa na mnie jakies raporty albo cos ? Nick Zipperrr

#down

Nic ci nie odpisza bo taki jest Nexon akurat co to unbana sie z nimi nie dogadasz.

A wogole ja jeszcze nie dostalem odpowiedzi na moje pytanie wiec raczej nie do zamkniecia.

Edytowane przez suguhan

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Za takie cos nie warto pisać o unbana bo odpowiedzą , że sam jest sobie winny jak zwykle

Odpowiedzi udzieliły 3 osoby, więc chyba do zamknięcia bo nic ciekawszego nie zobaczysz.. Omek czyń swoją powinność :)