Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, wiem to już 2 temat ale i tak jak ktoś mi odpowie to można bedzie go od razu zamknac wiec nie widze w tym za duzego problemu :P

Do rzeczy. Czym sie mam sugerowac w wybieraniu postaci? Poniewaz jak wchodze na lol.com i potem wchodze w zakladke 'champions' to mam wszystkie chary i tam info. o nich. No dobra ale co mi to daje? No nic... Bo ja nie wiem co jaka postac potrzebuje. Moze ta sile, ta szybksoc ataku jeszcze inna hp. No wiecie o co mi chodzi. Jest jakis poradnik do tego?

Moze byc po angielsku. Lub jezeli ktos jest w stanie odpowiedziec na to pytanie samemu to bardzo prosze. ;)

Z gory dzieki.

Opublikowano

Ja pierdziele, nie rozumiem ciebie koleś. W moim rozumowaniu chodzi o to, że sam nie wiesz czego chcesz. Zagraj sobie w lol championami z rotacji i obadaj każdego na botach. Potem kim będzie ci się lepiej grało(mage, ad carry, czy tankiem) to kup podobnego, albo wtedy się pytaj np. co polecacie z tanków za XXXX ip.

Na początek to kup sobie z Ashe, a za magów Annie.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Ja pierdziele, nie rozumiem ciebie koleś. W moim rozumowaniu chodzi o to, że sam nie wiesz czego chcesz. Zagraj sobie w lol championami z rotacji i obadaj każdego na botach. Potem kim będzie ci się lepiej grało(mage, ad carry, czy tankiem) to kup podobnego, albo wtedy się pytaj np. co polecacie z tanków za XXXX ip.

Na początek to kup sobie z Ashe, a za magów Annie.

Dobra, dobra już sobie sam poradze... Bo widze spytać sie o coś to już od razu ktoś na Cb z ry... leci.

Dobra nie bd tu sie kłócił ani wyzywał bo to dziecinne...

Temat do zamkniecia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...