Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak zbroi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj pozmieniałem vnum zbroi Hwang itd... Wszystkie pozostałe zbroje działają poprawnie... Po za Zbroją Heraklesa itd.

W root mam ustawione 97 PC i PC2 jest spakowane poprawnie. Przed zmianą vnum wszystko działało ładnie.

A teraz Gdy zakładam zbroję nie widać nic ani iskier ani zbroi, statystyki (Obrona itp.) normalnie dochodzą. A zbroi nie widać ktoś wie co jest? :O

To jest ukryta treść, proszę

Tak po stronie Serwera też zmieniłem vnum...

Opublikowano

vnum to dana którą ma przydzielony każdy item , po zmianie na 'inny' dana się zmienia / wartość się traci .

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Ale pozamieniałem vnum około 40 zbroi i reszta działa Po za tymi czterema. Pozamieniałem ikony w icon (One działają dobrze).

Opublikowano

vnum to tylko id ikonki

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

Opublikowano

Dobra nie rozumiemy się widzę opiszę to trochę dokładniej.

No więc pozmieniałem wnum Zbroi w Item_proto (serwer i client) ponieważ chciałem aby wszystkie hwangi Się świeciły (iskry) Zmieniłem wnum ok. 40 zbroi z czego 36 po zmianie działa poprawnie czyli widać poprawnie zbroję i do tego się świeci. Musiałem też oczywiście pozmieniać Ikony Zbroi co też zrobiłem wszystkie (wszystkie ikony działają poprawnie ale tu nie o to chodzi) interesuje mnie to dlaczego po zmianie wnum przestałem widzieć zbroję (tylko jeden rodzaj zbroi dla każdej postaci) na postaci całkowicie (nie ma ani iskier ani zbroi ani białej zbroi bez tekstur itp) chciałem się dowiedzieć jakim cudem po samej zmianie w item_proto mogła "zniszczyć się" tekstura zbroi skoro za to odpowiada plik w "root" i pliki w PC i PC2 których nie ruszałem a przed zmianą wnum wszystko pięknie działało.

Opublikowano

Zastrzeliłeś mnie teraz :P Dołączam się do pytania ,też chcę sie dowiedzieć ,od przyboru wiedzy głowa nie pęka =p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...