Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie wilczych monet

NIhuhu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest moliwos kupienia wm ponieważ np chiałbym kupić tą rzecz m.in:

89614304.png

I to kosztuje 500 tys wm o_O.

Zapytałem się kolesia w grze za ile kupił tą rzecz odpowiedział mi za 5 zł wiec gdzie to kupić?

Dołączona grafikaDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Była promocja, w której jak wydasz 1 raz AP to dostajesz ten pakiet ,ale to było dawno . Kiedy Ci to gostek powiedział ???? Możliwe , że wylosował to w kole łupieżcy , za AP . Lub kupił dużo ap, i dostał wilcze monety za ich zakup...

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie koleś mi napisał że kupił ap za 5zł i dostał ten pakiet prawda to?

Dołączona grafikaDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano (edytowane)

@NIhuhu ja jak kupowałem ap za 5 zł to miałem ok. 150 ap a z tego że kupiłem te ap dostałem dodatkowe 800ap!

Więc był wtedy "event" czy coś za pierwsze kupno ap

Może on też miał taki event, że dostał tą postać, lub nazbierał tyle WC za kupowanie żeczy za ap albo poprostu wylosowało mu sie z "Lucky box'a" (na polskim zwane "Rosyjska Ruletka") Kupon na 100k WC.

Edytowane przez Raczek0
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...