Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zcheatowany serwer ?

rayqi94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Podobno istnieje taki serwer (w black opsie tez byl na poczatku) na ktorym za zabicie jednego przeciwnika od razu dostajemy 80 level . Ma ktos moze na niego jakies namiary ?

Opublikowano

To są servery shackowane i na pewno admin na tym serverze dostał bana a server został usunięty. Po za tym zły dział. Napisz w Black Ops a nie w MW3 ;)

Opublikowano

w mw3 nie ma i nie będzie serwerów rankingowych ,tylko tak jak w mw2 - gre hostuje jeden z graczy ,pewnie słyszałeś o tym jak host - hacker dawał wszystkim 80 lvl max presiż ,ale żeby natrafić na takiego hosta trzeba mieć po prostu farta

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

Mój kumpel trafil na taki serwer już wbijałem kiedy on mnie ostrzegłze ma 80 level i że host zcheatował lobby dzięki niemu mam swój 51 level :D

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Graczom mogą staty wyzerować, admin'a jak ktoś zgłosił to go zbanują? Bo w sumie jak go znajdą ?? Na 1 tryb przypada masę serwerów jest masę hostów, host może stracić rolę kiedy wbije typ z lepszym netem itp^^

Opublikowano

znajda goscia ,ale pewnie tak okolo po ponad miesiacu ... ,w mw2 mozna bylo cisnac na aimbocie i dopiero po 2 miesiacach banik

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...