Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak bocić z głową!

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na swój przykład wezmę KBota.

Co zrobić by nie zostać zbanowanym:

1. Od godziny 10:00 do 12:00 nie latamy na zadnym bocie (zwłaszcza koło 11:00!).

2. Ustawiamy by naprawiał się przy 95% (czyli max przy kbocie, działa to tak ze ucieka do portu jak ma od 95% w dół HP)

3. Jak zostawiamy go na noc ważne jest by wkleić coś takiego XXXX-XX-XX XX:XX ( w miejsce "X" wstaw rok, miesiąc, dzień, godzinę, minutę) by wyglądało tak XXXX-XX-XX 09:56

4. Nie latamy cały czas na bocie!

5. Rób przerwy w boceniu chodź by na 2-3h

Jak nie odczuć tak bardzo bona:

1. Żeby nie mieć skasowanego konta, przed boceniem musisz poczekać 4 tygodnie (28dni)

2. Za każdym razem kiedy masz okazję wyklinuj energię

3. W trakcie skanowania kopiuj swój SID, i jak będziesz zbanowany to zaloguj się poprzez ten link:

To jest ukryta treść, proszę

W miejscu krzyżyków wstaw skrót servera (pl1. pl2. pl3. i tp), a w miejsce XXXXX swój SID.

w5cNAHm.png

Opublikowano

SessionID jest na jedno logowanie, tym sposobem można delikatnie ominąć karę jak w moim TuTku lub całkowicie ją "popierdolić". Wg mnie jednak TuT bez sensu. Dlaczego? Nie stosuję się do żadnej zasady, a mam konto 4 miechy bocąc od pierwszego dnia jego założenia. I nie ma czegoś takiego jak bocenie z głową...

Opublikowano

Up . inni maja konto nawet kilka miechow i ciagle na nim boca i nie maja bana :) a inni boca sobie 2-3 h dzienie i maja bana :) to kwesta szczescia : ) dla mnie ten tut tez jest bez sensu :) (oczywiscie to tylko moje zdanie)

Opublikowano

Kiedyś to można było się do tego stowować dziś już nie bo owy bot jest raczej niewykrywalny, chyba ż ktoś ma pecha.

bugpointblack.png

Opublikowano

Szukałem tego linka po całym forum, ale nie wiem czy teraz (zmianą programu do wykrywania) dalej działa.

w5cNAHm.png

Opublikowano

ja bocę już 2 miesiące 24/7 (tylko w weekendy nie bocę) i ani 1 ostrzeżenia tym bardziej 0 tych zas***ych kodów do przepisywania. Koledzy wyżej mają racje to zależy od szczęścia ;) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...