Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy moderator w CA :)

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło mi powitać nowego moderatora działu Combat Arms :)

Został nim znany i lubiany PiecuPL !

Gratulacje, jest to pierwszy moderator CA od czasów Zavettiego.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Gratz chociaż w sumie nie wiem po co Enzilu usuwałeś te posty. Jak to co chwile administracja powtarza "jest to forum i możemy miec swoje zdanie"

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

chodzi o to że Piecu miał konto na innym forum do tego admin TS'a i temat z gratulacjami ukazał sie w dziale i informacja ta ujrzała światło dzienne

wg mnie to była przeginka bo jednak inni wylatywali, wracali po jakimś czasie ale jednak najpierw zostwali wyje*ani

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Akurat admin ts'a to nie powód do degradacji :D

Nic, fajnie, że sie powyjaśniało. powodzenia.

wiem, wiem ale chodzi o samo to ze zawsze administracja miałaś coś do kida/moda za samo to ze ma konto i użytkuje forum > degrad

no ale w sumie do Pieca nic nie mam to zostawie tą sprawę w spokoju i skupie sie na tym żeby samemu nie nawalic :P w końcu do trzech razy sztuka ^^

sygnatura_old.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...