Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do łamania haseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Piszę w sprawie, czy istnieje coś takiego jak program do łamania haseł w metin2 ?

Gdyż jakiś czas temu ktoś mi ukradł konto w tej grze. Patrzyłem na ranking to dawno nikt nie wchodził na to konto. Nie musi to być koniecznie do tego. Chodzi o to, żeby mi po prostu pomógł odzyskać konto :D .

Z góry dziękuję za odpowiedzi <3 .

Pomogłem? Kliknij " Lubie To! "

Opublikowano

Tylko, że ktoś od razu zmienił e-maila a mi to nie przyszło .... I jak nie ten dział ? -.- szukam hacka ...

Pomogłem? Kliknij " Lubie To! "

Opublikowano

Żeby poznać kogoś hasła potrzeba tzw Keylogera jest to program hakerski który można napisać w 1-2h jeśli ktoś się na tym zna :]

...których nie wolno publikować (ani o nie prosić) na forum. :)

Opublikowano

...których nie wolno publikować (ani o nie prosić) na forum. :)

Ale prosić o pomoc w napisaniu chyba można

Do autora:

Dlaczego nie ten dział? ponieważ to jest o Cheat Enginie, czyli programie służącym głównie do odczytu i edycji pamięci innych programów i gier.

Opublikowano

Co do działu to jest on zły, co ma wspólnego odczytywanie wartości pamięci do znajdowania hasła?

Raczej nie można ani prosić, ani dać gotowca, ani w ogóle wspomagać w tworzeniu jakichkolwiek programów nie zgodnych z prawem (oprócz czeatów) na tym forum.

Żeby poznać kogoś hasła potrzeba tzw Keylogera jest to program hakerski który można napisać w 1-2h jeśli ktoś się na tym zna :]

Jemu raczej chodzi o program, który mu znajdzie skradzione hasło, nie wiedząc do kogo trafiło, więc keylogger nic by tu nie wspomógł.

Opublikowano

poczytaj o bruteforce i przeszukiwaniu słownikowym...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

i kilka lat może sie doklika wkońcu do "swojego" konta i znajdzie hasło

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...