Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jestem nowy w LoL'u i czy mógłbym od Was graczy uzyskać troche pomocy? ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Czy moglby mi ktos pomoc troche na starcie z moją 'przygodą' z LoL'em?

Chodzi mi gdzie sie zarejestrowac co sciagnac, troche opisac postacie, gre i wgl wszystko co uwazacie ze bedzie moglo mi sie przydac.

Z gory dzieki! :)

P.S.Oczywiscie za odp. bd lajki.

Opublikowano

leagueoflegends.com

Play for free

Rejestrujesz pobierasz

Patchujesz wchodzisz logujesz

Patrzysz postacie wybierasz która ci się podoba szukasz buildu na mobafire.com

Najlepiej spolszcz sobie league of legends będzie ci lepiej

Wtedy tam też masz opis postaci i all do tego

Jak nie chcesz szukać buildu w grze masz polecane i to kupujesz powinno być tak sobie

Opublikowano

Weź wyjdź nie potrzebjemy więcej newbów i feederów.

Ty, tak jak wszyscy tez kiedys byles noobem.

@top

why juz wszystko powiedzial, ja dodam zebys na poczatku wlaczyl samouczek. Tam sie sporo nauczysz

;)

Opublikowano

Ja dodam, że nie graj z BOTAMI, bo lepiej uczyć się na ludziach. Boty, zawsze robią to samo, nie sprawdzają krzaków, nie wchodzą w jungle, a z ludzmi trudniejszy stopień, ale lepszy ff.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

leagueoflegends.com

Play for free

Rejestrujesz pobierasz

Patchujesz wchodzisz logujesz

Patrzysz postacie wybierasz która ci się podoba szukasz buildu na mobafire.com

Najlepiej spolszcz sobie league of legends będzie ci lepiej

Wtedy tam też masz opis postaci i all do tego

Jak nie chcesz szukać buildu w grze masz polecane i to kupujesz powinno być tak sobie

Co do spolszczenia to lepiej się zastanowić. Lepiej nauczyć się nazw itemków po angielsku, gdyż w większości poradników nazwy itemków pisane są w j.ang. : )

h3ni3k teraz cos do ciebie, pamiętaj, że ty też kiedyś byleś newbie i feedowałeś innych a prawdopodobnie teraz już umiesz grać, więc daj w spokoju grać innym -.-''

Opublikowano

@Up

Ja potrafię te i te nazwy ale używam spolszczenia do przeczytania wszystkieg o postaci którą chcę kupić a nie chce tłumacza a angielski nie idzie mi az tak dobrze

Dokładnie też byłeś i jak widzę po tym co piszesz nadal jesteś feederem i new ... ale i tak istnieje 1% szans że zagracie razem xD

Opublikowano

Co do stereotypu o feedowanym początku, ja taki nie byłem, wystarczy mieć smykałke do rtsów, którą ja miałem po np. kozakach.

Co do wersji angielskiej czy polskiej, polecam polską, poradniki są po angielsku, ale z obrazkami, pozatym wystarczy sie podczas uzywania tych itemkow pamietac co one robia, potem sie przerzucic gdzy czujesz ze znasz wszystkie, i problemu nie ma, tylko na koncu sobie podszkolisz angielski, o nowe slowa, ktore bedziesz tlumaczyl na tych itemkach.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Ja nie znając itemku widą obrazek na mobafire najedź na niego i zobacz co jest 1 napisane np . Atack Speed więc jak zapamiętasz to ok ja se piszę np .

Phantom Dancer 55% Atack Speed ja to zapamiętuje po polsku prędkość ataku wchodzę w ataku > prędkość ataku > i szukam

Pomocnik
Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się na platformę europejską wschodnią chętnie z Tobą pogram, wyjaśnię to i owo. Mile widziany skype czy inny program do komunikacji.

Opublikowano

osobiscie nie polecam polska wersje tym bardziej dla poczatkujacego , gdybys gral z jakims ogarnietym gosciem i powiedzial ci build po angielsku nie wiedzial bys gdzie szukac jakiegos itemu. co do poczatkow przejdz samouczki , po samouczkach zagraj kilka rund "razem vs ai" czy jakos tak. sa to bardziej "madre" boty , ktore nie chodza caly czas ta sama droga. jezeli zacznie ci wychodzic granie , zacznij grac pvp , 99.9% nowych uzytkownikow gra 100x gorzej niz boty wiec jezeli zaczaisz zapewne beda cie wyzywac od hackerow :P

Opublikowano

@Slayer16

Trololol , mimo to ,że mam 30 lvl zawsze sprawdzam postać najpierw na customie , więc totalna głupota.

Graj na botach najpierw nauczysz się co kupywać itp.Spróbuj zagrać normala po jakimś czasie. ;)

xxcafs.png
Opublikowano

Z angielskim akurat nie mam problemu ponieważ mieszkam w Angli. Więc mi to różnicy nie robi czy polski czy angielski.

Ale dzieki wszystkim bo widze że każdy oprocz h3nk'a staral mi sie pomoc. ;)

Jakbym czegos jeszcze nie wiedzial to napisze do kogos na PW lub po prostu zaloze nowy temat.

Pzdr!

Oczywiscie wszystkim dam lajka.

@Temat do zakmniecia.

Opublikowano

Nie dam sobie wmówić że byłem newbem jak zaczynałem ;].Miałem 5 letnie doświadczenie w docie,więc nie feedowałem i wiedziałem ze trzeba bic miniony a nie latac po jungli i podziwiac obrazy ;].

Ktoś tu mowil ze jestem feederem i newbem,zapraszam na Pw mozemy pograc.

Eu nordic/east.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

@up ty nie byles jak zaczynales ty jestes nadal idz nakurwiac elo do 1250 ;)

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...