Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prywatny Serwer na hamachi co i jak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich od razu z góry przepraszam ze pisze jako kolejny z wielu takich artykułów ale co znalazlem to niewiedzialem czy te gotowce sa na hamachi czy nie lub napisane niezrozumiałym slangiem. Ale do rzeczy wiec szukam plikow serwerowych odpowiednich dla takiego zielonego goscia jak ja :) prosilbym o podanie odpowiednich linkow i uzasadnienie dlaczego wlasnie takie i prosze wmiare po polsku pisac!!! Oczekuje takze opisanie odpowiednich programow i jak z nich kozystac do zalozenia swojego pierwszego serwa Metin 2 na hamachi mam juz takie prog: Mt2 mod exp, VPC , File zilla, Virtual box oraz navicat jesli ktores sa niepotrzebne to prosze napisac.

Uprzedzam ze pierwszy raz to robie i praktycznie nic nieumiem z tych rzeczy ale kazdy z was kiedys zaczynal i nietak latwo mnie do czegos zniechecic POZDRAWIAM I CZEKAM NA DUZO ODPOWIEDZI !!!!

ps. posiadama juz takie pliki serwerowe niewiem czy sie dla mnie poczatkujacego nadaja oto linki:

http://www.mpcforum....towane-i-99-pl/

http://www.mpcforum....disk-by-aryman/

Prosze o jasne wyjasnienie za co sie zabrac zeby chociaz sie uruchomil ten serwer i potem co dalej z gory dzieki

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Bo Badar pije mleko tak jak Hello kity

A tak na serio mają dobre i stabilną baze mysql,łatwa w obsłudze i wgl. jest słit

Po 2 drugie łatwo postawić na nich serwer pliki pod serwer medium jest spoko

polecam

Pij Mleko!

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano (edytowane)

a czym sie roznia od raina? juz pobieram przeczytalem komentarze ze naprawde dobra robota

Edytowane przez goku1512
Opublikowano

Wszystkie pliki serverowe są na bazie Raina,

Te pliki różnią się tym że są to SF2010.

Mają zabezpieczenia przed różnymi hackami , wiele nowych funkcji itp

Opublikowano

jeżeli robisz pierwszy raz serwer polecam sf 2006 ponieważ są łatwe w opsłudzę (te arymana)

filmiki na YT (jak postawić serwer mt2)

cz.1

cz.2

Kliknij

"Lubie To" Będę wdzięczny ;>

Opublikowano (edytowane)

sciagnalem pliki pliki badara lecz niemoge ich wypakowac to wina ze zle haslo wpisuje?: www.mpcforum.pl

blad danych crc (niewiem czemu niemoge wstawic screena) heh jak wstawiac komus + ?

Edytowane przez goku1512
Opublikowano

sciagnalem pliki pliki badara lecz niemoge ich wypakowac to wina ze zle haslo wpisuje?: www.mpcforum.pl

blad danych crc (niewiem czemu niemoge wstawic screena) heh jak wstawiac komus + ?

Na MPC nie ma + Tylko jest LubieTo

ocqq.jpg

Co do błędu może Ci się źle ściągnęły ?

Hasło jest :

Opublikowano (edytowane)

dzieki juz mozna wypakowaywac ;]

A czy jest moze taki filmik jak 3 posty powyzyj tylko dla badara?

Edytowane przez goku1512
Opublikowano

jestem przy kroku w ktorym otwieramy nasza strone lecz wczesniej w programie xampp trzeba bylo uruchomic apache start oraz mysql start ten pierwszy uruchomil sie tak jak na filmiku ponizej poale msql jest napisane ciagle msql starting witch msql\bin\my.ini

moj problem zaczyna sie od 3:16 minuty

oto link do filmiku: sorry niewiem jak sie wstawia filmiki

Opublikowano

Napisz do : TEGO on miał taki sam problem , być może rozwiązał

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano (edytowane)

jak edytowac wlasna strone internetowa na plikach badara pod hamachi? zrobilem wszystko jak na filmiku 2 posty wyzej lecz strona niechce sie uruchomic

Edytowane przez goku1512
Opublikowano

Swoją stronę edytuj albo "Notepad++" lub "Nvu" . A i uruchom stronę nie jak normalnie ip tylko z twoje_ip.100 i powinno śmigać .

88824249.jpg

-|-|-|-Jeśli pomogłem daj Like, a odwdzięczę się tym samym. -|-|-|-

Opublikowano (edytowane)

postawilem serwer na plikach badara mam juz swoja strone a teraz jak zrobic klienta pod te pliki? wystarczy sciagnac metka z 2010? by sie moj serwer odpalil

Edytowane przez goku1512
Opublikowano

niemoge sie zarejestrowac na wlasnej stronie z priva wyskakuje blad

Notice: Undefined variable: error in C:\xampp\htdocs\system\registration.php on line

Nie można utworzyć konta!

inni moga sie rejestrowac oprocz mnie