Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy widział ktoś na Facebook'u to co dziewczyny teraz zaczęły wypisywać? -.-"

MrDeViX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi dokładnie o to:

"Będę mieszkała w [KRAJ] przez [Czas w miesiącach]"

Widział ktoś już to ?

Osoby, które to zauważyły na pewno wiedzą już również, że dziewczyny nie chcą powiedzieć o co chodzi. Proponuję zrewanżowanie się :D Mój pomysł wygląda tak:

1. Patrzymy na swoją ilość postów na MPC Forum

2. Liczby będą oznaczać różne ekskluzywne przedmioty jakie "otrzymamy w przyszłości" :D

3. DZIEWCZYNY NIE MOGĄ SIĘ O NICZYM DOWIEDZIEĆ!

4. Niech ktoś jakoś nazwie to wydarzenie, mój pomysł to Męska Rewolucja :DxD

Podział:

1-100 postów = iPhone 4S

101-200 postów = Telefon komórkowy Nokia N9

201-500 postów = Skuter Yamaha Aerox

501-1000 postów = Samochód Bentley '10 Mulsanne

1001-5000 postów = Harley Davidson

Powyżej 5001 = Suzuki Hayabusa

Jak ma to wyglądać?

Moja liczba to [Liczba Postów], oznacza to, że otrzymam [Przedmiot] 

To ma być tylko zabawa ;)

urechisyg.png

Opublikowano

Jak jesteś taki głupi jak te dziewczyny to se tak rób.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ale mi zemsta ;p Takie głupotki to dla tipsiar z kilogramem toną plastiku w sobie...

Opublikowano

To ma być zemsta, bo wiem, że one się wściekną :DxD

Też mi zemsta -.-, dziecinne porachunki. Jak laska będzie chciała Ci powiedzieć to powie, a jak nie to nie. Proste jak konstrukcja cepa.

Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi co one pisza na FB, ważne to co mi mówią po za Fb.

Opublikowano

No właśnie o co im chodzi? lol?

Yyy.mleko?

A moze hello kity?

d219ca43adf65606e037e58b444e7ff0.jpg

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Czuję się jak geniusz zła - wiem o TAJNEJ zabawie chłopaków (w sumie... jednego chłopaka) z MPC forum ^^

(FanArt mi zabrali to się wzięłam za pogaduszki ;p)

Opublikowano

Koleś papugą jesteś chcesz robić identycznie jak one. Po drugie to jest żałosne.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Jeśli Cie to tak bardzo interesuje :

kraj do w którym mają mieszkać to miesiąc ich urodzin , a liczba miesięcy to dzień w którym się urodziły.

I każda rozsyła swoim koleżanką by to wstawiły.

Chodzi o to by zobaczyć jakie bd zaintersowanie tym statusem.

Wystarczy troche poszperać i znać angielski, dziękuje dobranoc.

Me gusta.

Opublikowano

Zapewne masz na facebooku 300 znajomych z czego 150 to faceci ,a co za tym idzie wszyscy mają konto na MPCForum :P

Do dzieła panowie. Moi znajomi z facebooka niestety nie są takimi no-lifami jak my i nie mają pozakładanych kont na MPCForum dlatego ja sobie to odpuszczę :)

Powodzenia

Niech męskiej zemsty nadejdzie czaaaaas!!!!

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...