Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam problem z wgraniem windowsa,umiem to zrobić ale mam klawiature na USB i gdy mi wyskakuje ,,Dowolny Klawisz spowoduje rozruch płyty'' klikam i NIC wiem ze ta przez klawiature da sie to jakos zmienic czy bede musiał kupic zwykło klawiature?

moze da sie jakos zmmienic zeby działała w tym momencie?

Prosze o odpowiedz szybko

21191.jpg

Opublikowano

podlacz ja na inne wejscie USB...czasem nie wszystkie czytaja dokladnie....jesli nie dziala to nie wiem ;D....nowa klawiaturka chyba tylko ;p

Opublikowano
podlacz ja na inne wejscie USB...czasem nie wszystkie czytaja dokladnie....jesli nie dziala to nie wiem ;D....nowa klawiaturka chyba tylko ;p

jeśli klawiatura mu działa to co ma gniazdko do czego?? widzisz co piszesz??

@UP:

musisz w biosie pocykać sprawdz najlepiej na necie.. co masz w bioseie zmienić .. moje zdanie 100%

.

Opublikowano
Elo. Mam problem z wgraniem windowsa,umiem to zrobić ale mam klawiature na USB i gdy mi wyskakuje ,,Dowolny Klawisz spowoduje rozruch płyty'' klikam i NIC wiem ze ta przez klawiature da sie to jakos zmienic czy bede musiał kupic zwykło klawiature?

moze da sie jakos zmmienic zeby działała w tym momencie?

Prosze o odpowiedz szybko

Ale jestescie pro :P Simspon dobrze mowi.........Mozesz jeszce zmienic to po przez wejscie do biosu...Dalej bedziesz wiedzial, bo ja to zrobilem w 6 klasie podstawowki xD ( bardzo dawno temu :P ) .....Jak nie bedziesz mogl wejsc do biosu ( ja tak mialem ), kup sobie klawiature na to 2 wejscie ( nie usb xD)...Powinno wtedy dzialac lub to co mowil Simpson ;]...

edit@

Klwiatura musi byc na PS2, jak dobrze pamietam ;]

Pomogę z matematyki, PW.