Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie wacham się nad kupnem tych książek:

To jest ukryta treść, proszę

i tu moje pytanie. Co w tej pasji c++ jest? opłaca się ją brać czy bd bezużyteczna?

I miękka okładka nie zniszczy się zbyt szybko? (tak zeby z rok wytrzymała w b.dobrym stanie do użytku domowego)

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano (edytowane)

symfonia c++ koniecznie 2 tomy!!! najlepiej wydanie 2008

jeśli nie miałeś styczności z programowaniem zacznij od ansi c

Edytowane przez bb166
Opublikowano

probowalem kiedys symfonie c++ i normalnie mi szlo. Doszedlem do petli i stwierdzilem ze w pdf to źle się uczyć

@up nie zrozumiales pytania. Na stronie grebosza pisze najlatwiej kupic na allegro symfonia c++ 2008 standard. Ale czy brać dodatkowo w zestawie tą "Pasja C++"?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

myślę że symfonia na początek wystarczy ale c++ nadal sie rozwija i coś tam dodaja, warto być na bieżaco i kupić aktualną.

Opublikowano

a w kursach na internecie nie ma przykładów? w ogóle internet zawiera dużo więcej wiedzy na szersze tematy niż książka i w dodatku jest cała dokumentacja MSDN. Dobre kursy wcale dużo nie odbiegają od ksiązek. I po co wydawać niepotrzebnie kase na coś co można znaleźć w internecie w prawie takiej samej postaci? nawet większość książek znajdziesz w PDFie do pobrania za darmo.

Opublikowano

a w kursach na internecie nie ma przykładów? w ogóle internet zawiera dużo więcej wiedzy na szersze tematy niż książka i w dodatku jest cała dokumentacja MSDN. Dobre kursy wcale dużo nie odbiegają od ksiązek. I po co wydawać niepotrzebnie kase na coś co można znaleźć w internecie w prawie takiej samej postaci? nawet większość książek znajdziesz w PDFie do pobrania za darmo.

ja też się zastanawiam nad kupnem książki tylko nie wiem czy dam rade sobie na początek z symfonią czy dla początkującego programisty nie będzie ona za trudna

ale załóżmy że mam dużo kasy i nie wime z czego się będzie lepiej uczyć z google czy z tej książki

Opublikowano (edytowane)

ja też się zastanawiam nad kupnem książki tylko nie wiem czy dam rade sobie na początek z symfonią czy dla początkującego programisty nie będzie ona za trudna

ale załóżmy że mam dużo kasy i nie wime z czego się będzie lepiej uczyć z google czy z tej książki

Przede wszystkim w książce masz wszystko napisane od a do z, w necie możesz znaleźć jakiś kurs, skończy sie na tym że już sam nie wiesz gdzie stanąłeś, a autorowi nie chciało kończyć się kursu więc olał .

W książce nie spotka Cie taka sytuacja, bo masz pewność że znajdziesz tam informacje które będą CI potrzebne w danym rozdziale .

ofc. jeżeli wytypujesz jakąś dobrą stronę to też nie jest źle, ale książka nie zaszkodzi .

Edytowane przez michuv
  • Dodaj nową pozycję...