Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota Gamma iBot

L o leq:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. mam problem z IBotem na malych kryskach.. 2x padlem i nie wiem co zrobic by mi je przeszedl.. to samo pytanie dotyczy reszty alienów ,które mi zostały (bije je z x1) Moze konfiguracje? do dyspozycji golec FE 26 lf3 29 najlepszych oslon 15 napedow Prosze o rady jakie konfy zrobic pod mk sibelonitki dk i proty ! I jakies rady ! Place +++

Opublikowano

Czyli żadne konfy nie pomogą? Proszę jakieś podać na MK najwyzej strace zycie i napisze do supportu ;d

Bo mam trial Ibota a szkoda mi go troche ;f

Opublikowano

We wszystkich wrotach , mi dziś w alfie na mx1 kbot przy końcu miał 150k HP , także raczej to nie jest naprawione. Dużo ciezej sie kreci mk i dk.

Opublikowano

Dziwne.. alfe mi zrobil ... BP oddal wrota z 3 zyciami w gammie ... jakieś konfy na mk ? Ja mysle 2x full speedy z 8 lf3 i 8 oslonkami w dronkach co wy na to :>?

Opublikowano

Dziwne.. alfe mi zrobil ... BP oddal wrota z 3 zyciami w gammie ... jakieś konfy na mk ? Ja mysle 2x full speedy z 8 lf3 i 8 oslonkami w dronkach co wy na to :>?

Najlepiej to konfa ucieczkowa i czołg, czyli na uciekającej Full Speed z 4 osłonami na dronach i reszta LF3. Czołg to 4-5 napędów i po połowie LF3 i osłony.

@Down Dużo jest sposobów.

Opublikowano

Najlepiej to konfa ucieczkowa i czołg, czyli na uciekającej Full Speed z 4 osłonami na dronach i reszta LF3. Czołg to 4-5 napędów i po połowie LF3 i osłony.

Ją daje na 2 konfach po 6 napędów reszta osłony a w dronach same lasery i wrota pięknie robi

Opublikowano

@up skąd wiesz ? Przecierz kbot ma zmienione tylko serwery licencji a wnętrze jest identyczne jak w ibocie(prócz napisu profibot i ibot).

A kbot zmienia.

Opublikowano

@up A właśnie KBot nie zmienia... Przynajmniej nie zmieniał, o czymś nie wiem?

PS. Wiem czym się różnią te 2 boty -.-