Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisk udziela się np. kiedy sobie fomatuje film na iPhona programem "Total Video Converter" i oglądam jakiś film na internecie, kiedy brat gra w Metina pisk był nie ustający jak odłączyć ten cholerny pisk ?!

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Aha, i chciałem powiedzieć że BIOS gdy coś mu dolega, piszczy np. 3 piski błąd z RAMem itd.

Więc tak dobrze ale i źle :P

Opublikowano

Sawickas... gratuluję debilnej porady, a autorowi życzę poczucia humoru jak mu się spierdoli komputer albo jakiś podzespół. Te piski mogą być spowodowane błędami odnotowywanymi przez BIOS . Często są to też problemy z podzespołami. Skoro konwertujesz film to obciążasz procesor znacznie, oglądasz film też obciążasz no i gra metin2 . Nie wiem jaki macie procesor. Możliwe, że procesor nie wytrzymuje obciązenia albo przegrzewa się. Zobacz czy masz czysty radiator od procka.

jqeuR.png

Opublikowano

Sawickas... gratuluję debilnej porady, a autorowi życzę poczucia humoru jak mu się spierdoli komputer albo jakiś podzespół. Te piski mogą być spowodowane błędami odnotowywanymi przez BIOS . Często są to też problemy z podzespołami. Skoro konwertujesz film to obciążasz procesor znacznie, oglądasz film też obciążasz no i gra metin2 . Nie wiem jaki macie procesor. Możliwe, że procesor nie wytrzymuje obciązenia albo przegrzewa się. Zobacz czy masz czysty radiator od procka.

Dokładnie, głośnik systemowy jest niezbędny przy definiowaniu niektórych błędów.

Opublikowano

Odłącz z płyty głownej głośniczek.

Najczęściej czarne ustrojstwo z napisem PC Speaker :P

Ale ty jestes poje*** ... głupi. Jak mu piszczalo cos to jakis komponent mogl byc zepsuty lub wystapil jakis blad.

Kazales mu odlaczyc dzwiek z mobo. No to teraz geniuszu powiedz mi jak odczytasz, ze np ramy sa zepstute?

@ JUPI

1001 post ^^