Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BS zmiana bonów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam....

Zaczynam się bawić tym programem , ustawiłem sobie bony w kolcach : 15/15/10 ... i czekam 2 h nie wbiły... więc kupuje kolejne zmianki

i dopiero po 3h ( razem ) wbił mi 15/15/10 te co ustawiłem , teraz bawię się broń : 12 sił 10 l 10% przeszywka... ulala męczę się z tym chyba 5 godz...

okey 8 godzina yeah wbił mi te bony... zastanawiam się jak gracze to robią że wbijają 4x15 i hp lub 12/10l/10% kryt /10% przeszywa / 12 rege ???

;/ może mi ktoś to wytłumaczyć ?

Da się przyspieszyć zmianę bonów ? czy max to 1000 ?

Edytowane przez WodnyGłaz

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ale kurcze , znam gościa który w 2h zrobi takie bony jak sobie zażyczysz ... i nie patrząc każdy kto robi bony na tym programie max kilka h i ma najlepsze bony....

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Po jednej stronie ustawiasz bony jakie chcesz a po drugiej "Alternatiwe bony" coś takiego czyli np

CHcesz mieć 15 miecz/15 dwuręka/15 lud to w alternative ustawiasz 15sztylety / 15 strzały i 15 lud i wtedy te albo te wbije ;)

Opublikowano (edytowane)

SS :

57641418842151323524.png

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Ale jedno mnie zastanawia , dziś zamówiłem od gościa ( pełno takich ) , pogromca 15 siła / 10 l / 10% kryt / 10% przeszywka / 12/15 energia ... napisał że pod wieczór już będzie....

wcześniej od niego zamówiłem kolce 4x15% ... i to nie jeden gość tak robi... mi już pół dnia zmienia bony ( 3 ) 12 sił 10 l 10 przeszywka i dupa ;x

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

No właśnie ,ale kolce 4x15 mogą być takie

15 lud

15 miecze

15 dwuręka

15 sztylety

a alternatywne

15 lud

15 dzwony

15 wachlarze

15 strzały ;)

To zależy od szczęścia. Mi przykładowo robił 1 dzień kolce 4x15 ;D

Opublikowano

Heh to miałeś mega farta ;d chyba że to zależy od serwa... wgl na diamond trudno zrobić bony... właśnie kolejną turę full eq zmianek bo x50 ładuję na broń , alternatywę mam ustawioną ... ehh idę pod prysznic ;[

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

No wiem wiem , ale te z kupowanie zmianek mi nie odpala ;x tylko ta w 2.0 . JUPI !!!!!!! wbił mi 15 siła 10% przeszywka 10 l ;;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

No właśnie ,ale kolce 4x15 mogą być takie

15 lud

15 miecze

15 dwuręka

15 sztylety

a alternatywne

15 lud

15 dzwony

15 wachlarze

15 strzały ;)

To zależy od szczęścia. Mi przykładowo robił 1 dzień kolce 4x15 ;D

1 dzień w sensie 24 h czy ??

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Wiesz tak mniej więcej 1 dzień . To zależy od szczęścia bo np naszyjnik mój brat 4x15 w min min zrobił :) A również zależy od serwera .

Bo na serwerze mogą być bony 5/7/8/10/12/15 % i wtedy dłużej robi :)

Opublikowano (edytowane)

Ja gram na takim gdzie są zbędne bony czyli są tylko 10/15 ;] , wczoraj udało mi się zrobić zbrojkę : 15 2 ręka 15 miecz 3k hp 30 wartość ataku;d

teraz od 7:00 robię naszyjnik : 15/15/3/10 i narazie nic;d, ok to głównie od szczęścia... mam pytanie do tego ss co załączyłem up ...

Slot2 czyli ?? i czy można ustawić więcej nić alternatywa 1?

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Slot 2 czyli slot 2 w ekwipunku wkładasz tam drugi przedmiot do robienia w bocie ustawiasz jakie ma bony robić :)

Z tego wynika ,że bot potrafi robić 5 rzeczy na raz :)

Opublikowano

Da się przyspieszyć zmianę bonów ? czy max to 1000 ?

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Mi pisze że poniżej 1000 się nie da ;d

narutotagkopia.jpg