Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki windows lepszy do laptopa do gier?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki windows będzie lepszy do laptopa do gier? Vista czy XP? Wiem że do gier lepszy komputer ale niestety posiadam laptopa i musze sie nim zadowolić.

Opublikowano

W ankiecie zaznaczyłem Windows XP bo nie było Windows 7....... Bierz 7 moim zdaniem jest lepsza od XP obsługuje direct najnowszego i jest ogólnie lepsza..... Tylko ja bym polecał 64bit bo można więcej ramu zainstalować bo w 32bit to tylko 3,25GB

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP A dlaczego nie, jest on lepszy od XP a jeśli chcesz w dodatku grać w gry.... to na XP będzie ciężko bo nie obsługuje on Direct 10.0 i 11.0 więc w nowe gry sobie nie pograsz........ Bierz Win7ows :D :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP A dlaczego nie, jest on lepszy od XP a jeśli chcesz w dodatku grać w gry.... to na XP będzie ciężko bo nie obsługuje on Direct 10.0 i 11.0 więc w nowe gry sobie nie pograsz........ Bierz Win7ows :D :D

Wyraznie napisałem że mam laptopa a laptopy nie są za bardzo do gier więc i tak gdybym miał windows 7 i tak bym se nie pograł i wogóle windows 7 nie mam a viste i xp mam.

Opublikowano

Ja bym wybrał Windowsa XP bo zużywa mniej zasobów, a najlepiej jakbyś zainstalował Windows XP Game Edition (okrojona wersja systemu przeznaczona szczególnie dla graczy)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

up ja zje.... mi sie po 2 tyg a xp dziala ho ho najlepszy win bierz xp :)

Ja na laptopie na visicie jechalem z 3 lata. Nie mow mi tutaj synku, ze jest do dupy.Wystarczy z glowa zrobic optymalizacje. Bierz W7/Viste. W7 jest szybszy od XP.

Opublikowano

Ja na laptopie na visicie jechalem z 3 lata. Nie mow mi tutaj synku, ze jest do dupy.Wystarczy z glowa zrobic optymalizacje. Bierz W7/Viste. W7 jest szybszy od XP.

Piszę raz ostatni że win 7 nie wybiore.