Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacje Moderatorów..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie .. chcę coś zmeinić w wypowiedzi mikiego..

nie każdy chce MODERATOR.. zaznaczyłeś to tak choćby tylko ci co chcą moda tlyko do banowania nabijania postów , czytałeś niektóre wypowiedzi?? ludzi którzy taka aplikacje złozyli..?

Piszę prośbe oto żeby Administratorzy oraz Moderatorzy Przyśpiesyzli proces czyli na podstawie takiej jak:

tu jest CV .. np na dział Gołe baby..

i wy piszecie tak lub nie podejmujecie decyzje ..? tzn Moderatorzy administratorzy nie po 4 miesiącach jak to było w starym dziale ale do tygodnia max 2..

bo sie pozniej dziwicie że ludzie dawaja po 2-6 aplikacji jak to zrobił bambos , lub whoisper 17 aplikacji jak to naliczyłem..;/

prosze o odpowiedz na to i wypowiedz ludzi oraz modów dzieki

.

Opublikowano

to znaczy tyle ze te osoby co dają po 20 aplikacji nie dorośli do być modem i pospiech jest sprzymierzeńcem błędów

żebyśmy tak wybierali na speed to whisper miał by moda

Opublikowano

Wybór moda to nei hop siu - trzeba to przemyśleć i starannie zbadać czy user sie nadaje na moda. Im więcej dajecie aplikacji tym wiecej czasu trzeba by wszystko przeglądnąć i sie naradzić ; ]

76561198001815076.png
Opublikowano
to znaczy tyle ze te osoby co dają po 20 aplikacji nie dorośli do być modem i pospiech jest sprzymierzeńcem błędów

żebyśmy tak wybierali na speed to whisper miał by moda

nie oto kilo mi chodzi.. oto żeby ludzie pózniej nie czekali po 2 miesiące .. oto kmomon;]

my musimy miec pewnosc ze nie jestestaki.. moze to potrwac nawet tydzien lub 2

cytat by mike_2009 /\

mam nadzieję że tak bd..

i sorki za spam..

a tak poza nawiasem aplikacje powinni skladać ludzie co są na forum powyżej 5 miesięcy.. i go ktoś zna .. i powyżej postów 250.. tak by było najlepiej napisze jakiś 50 postów ban i tak dalej..

Populacje stronka trzyma cała moja gildia z kala juz ją zna..;] Googo Tylko tak dalej!

.

Opublikowano

@up

uważasz, że ten kto ma 50 postów nie nadaje się na moda wiele osób majacych tyle postów są o wiele dojrzalsi na moda niż spamer z 300 postami. ;)

Opublikowano

Czyżbym ja dał aż 6 aplikacji ?

Dałem tylko 3 aplikacje na moda.

I dostałem go niestety przez moją nie obecność mi odebrali

Dziwne dlaczego mnie wybrałeś...

Jest wiele osób którzy chcą dostać moda i pomagać na forum lecz administracja tego nie dostrzega

­39566146920630933015.png

Opublikowano
Czyżbym ja dał aż 6 aplikacji ?

Dałem tylko 3 aplikacje na moda.

I dostałem go niestety przez moją nie obecność mi odebrali

Dziwne dlaczego mnie wybrałeś...

Jest wiele osób którzy chcą dostać moda i pomagać na forum lecz administracja tego nie dostrzega

bambos nie oto chodziło.. po prostu napisałem ty do przykładu bo to twoja 2 aplikacja;) i sory jc:)

@Szymek

to daj mi wśród new kogoś dojrzałego;>??

Prosze o zamknięcie tematu

.