Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dedyk][10 slotow][survival]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ip: s23.csrv.pl:20314

nazwa: HubcykCraft

sloty: 10

potwory: on

pvp: on

typ: survival

Dedyk

wl: off

premium : off

Opublikowano

NIE POLECAM!!!.Typki juz maja eq diamentowe i dostali vipa za free ,Admin olewa graczy.a jak sie spytasz vipa o cos to cie jeszcze wyzywają.

Jednym słowem serwer do lat 13!!!!

Opublikowano

Ogarnij sie, dostalismy SuperVIP za free poniewaz cos zrobilismy dla servera, a ty weszłes i od razu wychodzisz mowiac ze glupi serv ogaru troche

Opublikowano

Ogarnij sie, dostalismy SuperVIP za free poniewaz cos zrobilismy dla servera, a ty weszłes i od razu wychodzisz mowiac ze glupi serv ogaru troche

Spytałem czy sa cuby i lwc i spytałem skad jestes bo mialem kumpla z podobnym nickiem a ty od razu i Factory wylecieliscie z wyzywaniem i bluzgami

Opublikowano

Już się rozgościłem na serwerze więc jak macie jakiś problem z botami co biją na spawnie to pisać na chat to ich wytępię :)

87025591.png

Opublikowano (edytowane)

wręcz przeciwnie so dzieci neo które się nawalają tej jest z 7-9 osub kóre budują i walczą z dziećmi neo dbają o serwer itp

NIESTETY WCHODZĘ DISIAJ RANO DOMU NIE MA /spawn NIE DZIAŁA SERWER NAJWIDOCZNIEJ UPADA A SZKODA:((

Edytowane przez gwalentog
  • Dodaj nową pozycję...