Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ad jest dosyć silny i dobry do junglowania, ale jungla ap to też nie problem.

shaco pod ap dostarcza znacznie więcej zabawy i radości z gry niż shaco pakujący bicki

jeśli junglujesz ap shaco wystarczy kupić butki i 3 poty na początek, bynajmniej ja tak robie.

Opublikowano

shaco ad zdecydowanie lepiej się gra niż ap co to za radocha stać w krzakach i czekać aż ktoś wejdzie a chyb każdy przynajmniej na moim lvl wie że nie wchodzi się w krzaki jak gra shaco .

NJxbd4x.png

Opublikowano

W tym rzecz , że ap shaco na 5 vs 5 jest useless. AD shaco świetne ganki i wydaje mi się , że mimo wszystko więcej zabawy :)

Ap shaco tylko na dominion.

xxcafs.png
Opublikowano

AP shaco na normalach 5x5 tez jest swietna zabawa, deathfire grasp + lich bane i troche ap, mozesz zgarnac ad ranged carry na DG, E i Q :P ale to i tak nie zmienia faktu ze AD shaco jest lepszy ^^

Opublikowano

AP shaco na normalach 5x5 tez jest swietna zabawa, deathfire grasp + lich bane i troche ap, mozesz zgarnac ad ranged carry na DG, E i Q :P ale to i tak nie zmienia faktu ze AD shaco jest lepszy ^^

No nie bardzo, bo zanim Ci się odnowi cd Q żeby uciec, to padniesz ze 14 razy :/

Jeśli ludzie widzą, że szako gra pod ap to starają się nie wchodzić bezmyślnie w krzaki.

Shaco ad jest dużo lepszy moim zdaniem. Pierwszy gank z dżungli [jeśli zaczynamy od red] nieźle ryje mózg przeciwnikowi. Wyskakuje taki szako z 3 lvlem gdy na midzie dopiero 2 wbili :O I do tego z red buffem. 100% fb :>

Opublikowano

No nie bardzo, bo zanim Ci się odnowi cd Q żeby uciec, to padniesz ze 14 razy :/

Jeśli ludzie widzą, że szako gra pod ap to starają się nie wchodzić bezmyślnie w krzaki.

Shaco ad jest dużo lepszy moim zdaniem. Pierwszy gank z dżungli [jeśli zaczynamy od red] nieźle ryje mózg przeciwnikowi. Wyskakuje taki szako z 3 lvlem gdy na midzie dopiero 2 wbili :O I do tego z red buffem. 100% fb :>

wlasnie po to mamy ulti shackiem, po killu ulti, jack, flash i uciekasz, ale tak jak napisalem we wczesniejszym poscie, ad shaco rulezz :)
Opublikowano

Dla mnie shaco ad lepszy bo zazwyczaj mam nim kille 40 + ap ledwo co 25 wyciskam :<. Ale to może dlatego że nie ogarniam ap shaca :l

Nchf.png

lol