Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 2142 Wywala do pulpitu HELP

kghyui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.... Wiec mam pewien problem..... Sciagnelem sobie ze strony piratebay.org battlefielda 2142 full version.... Lecz gdy odpalilem wyskoczylo ze nie mam polaczenia z internetem.... Wiec wyczytalem ze nie mam patcha.... Sciagnelem patcha 1.4.0 potem 1.5.0 i na koniec ostatniego wazacego 2GB 1.5.1..... I teraz tak... Zainstalowalem, wszystko poszlo ok, ale gdy uuchamiam gre, Pokazuje sie na 5 sec. czarny eran i wywala do windy... ;// To nie jest wina sterow bo nie dosc ze mam najnowsze to jeszcze na wczesniejszych patchach dzialalo.... Tez nie wina innych aplikacji poniewaz mialem 2 dni wczesniej formata i to 1 zainstalowana gra.... Aha i jeszcze moja pewna spostrzegawczposc..... Jak wrzuce cracka od wersji 1.0.1 to dziala ale znowu nie masz polaczenia z internetem.... Myslalem ze jak znajde cracka do wersji 1.5.1 to zadziala ale takowego nie ma bo podobno po tym patchu dziala bez plyty ;// Wiec nie wiem prosze o pomoc.....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

piratom nie pomagamy ale spróbuj przeinstalować grę zainstaluj patche i ściągnij cracka na twoją wersję patcha. możesz też spróbować zresetować połączenie z internetem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...