Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

globus9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam taki problem ze bot jak bije to ciągle zmienia bron na ta do bufów trochę to spowalnia expienie nie wie ktoś czym można tak zrobić żeby zmieniał bron tylko wtedy jak buffy się skończą ??

Opublikowano

W bocie jest opcja aby nakładał buffy tylko wtedy keidy jest taka potrzeba, ja np. mam healing cycle w rogue nakladane tylko wtedy gdy spotka gianta w zwyz albo zaatakuja go 4 moby, possukaj dokladnie a znajdziesz. A jesli chodzi ci o buffa kotry ma byc stale utryzmywany to domyslam sie ze pewnie jest to buff ktory po zmianie broni na inna znika i dalteog bot che go ciagle nakladac, popatrz dokaldnie i tyle

Jezeli NIE pomoglem daj 5* - parodia

Opublikowano
A wiec mam taki problem ze bot jak bije to ciągle zmienia bron na ta do bufów trochę to spowalnia expienie nie wie ktoś czym można tak zrobić żeby zmieniał bron tylko wtedy jak buffy się skończą ??

W zakładce Buffer masz trzy okienka

1 okno Auto buff czyli lista dostępnych buffów

2 okno Keep this buff on ( te które ma bot ciągle używać np move speed barda czy jakoś tak)

3 okno Use buff wheb you fight (chyba nie musze tłumaczyć ja mam ustawione tu Holly word i shadow armor na razie tyle bo gap -9 ale będzie więcej)

I teraz musisz wrzucić te buffy które chcesz do okienka nr3 bo jak dasz do np do okienka nr 2 Holly word to będzie Ci go aktywował za każdym razem kiedy się załaduje czyli co 1min co jeszcze jakoś by można przeżyc ale z schadow amorem juz nie bo ładuje się co 20 sek i jak to się ponakłada to bot świruje i zmienia broń co chwilkę.

I tak jak wcześniej kolega bielka napisał ustaw też buffy na spotkanie z gigiem czyli zaznaczasz Meet boss giant>kilkasz buffers i ustawiasz buffy które ma rzucać jak spotka giga, pt moba itp

Opublikowano

//edit THX działa 5* oczywiście ;p

//edit2

Jeszcze jedno pytanie mam bot chowa mi ciągle wolfa i nie mogę znaleźć opcji która jest za to odpowiedzialna pomoże ktoś?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie mam bot chowa mi ciągle wolfa i nie mogę znaleźć opcji która jest za to odpowiedzialna pomoże ktoś?

Po pierwsze zakładce Pet sprawdź HGP na ile masz ustawione (Ja mam 70%)

Po drugie sprawdź czy masz żólte potki dla peta (jak coś kupisz w stable )

Po trzecie jak nie masz pet może jest głodny i bot będzie go chował

Po czwarte był chyba już taki temat poszukaj

Po piąte w zakładce Supply wybież opcje Supply Setting i tam ustaw Keep HGP np 10 bo standartowo jes 0 czyli null :)

Po szóste save setting i start bot

Ja tak zrobiłem i działa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...