Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest WarRock?

T.F.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy i chciałem się zapytać na czym tak dokładnie WarRock polega. Kumpel mi trochę o nim opowiedział, ale z tego to nic nie wynikało. Nagrodzę tymi "Lubię to" każdą odp. :)

Opublikowano (edytowane)

Gra polega na tym zeby zabijac przecwnikow. Sa 4 tryby gry : 1) Male plansze na ktorych trzeba podkladac bomby lub zabic all przeciwnikow

2)Mapy srednie tam grasz deathmatch np. na 100 zabic (tutaj mozna samochodami, czolgami, motorami)

3)Mapy duze tam tez deathmatch tylko, ze mozesz latac samolotami itd.

Bronie mozna kupic w grze. Lub za realne pieniadze. Do tego zakladasz na poczatku zeby moc grac konto i wbijasz sobie lvl alby odblokowac bronie ;)

Jest 5 klas postaci Enginer, Medic, Assault, Sniper, Heavy

Edytowane przez RooNssx
Opublikowano

To jest mezczyzna ktory biega z bronia krotka lub troche wieksza i posiada granaty. Jedna z najlepszych broni dla mnie jak nie najlepsza jest Famas :)

Opublikowano (edytowane)

WarRock fajna gierka gdyby nie zjebani hackerzy zbyt duża ilośc ich i druga sprawa to p... premium, czyli nie wielka ilośc broni jest na no premium

To jest ukryta treść, proszę

Gameplay

Oficjalna strona

Missions

Nie przeklinamy, warn 5% - Siema Heniu

Edytowane przez Siema Heniu
634534203295449218.png
Opublikowano

lepiej nie pytaj nikogo o tą gre, tylko zabieraj się do grania :D i sam większość ogarniesz po tygodniu grania : ) , Pierwsze objawy skilla dostaniesz może po miesiącu. Do tej gry trzeba cierpliwości.

Opublikowano

No nie wiem czy lepiej. Sporo w niej błędów. Na przykład dowiedziałem się z niej że w Warrocku są 4 klasy a nie 5 xD. Snipera nie ma ! - nie wiem kto robił tą recenzje ale....

Do autora:

Nie jest to jakaś monstrualnie skomplikowana gra więc najwięcej i najszybciej się o niej dowiesz jak sam ją ściągniesz i na własne oczy zobaczysz^

Takie tłumaczenia mało dają.

32354141673387527780.png

Opublikowano

WarRock jest to gra FPS, wyprodukowana przez koreańską firmę Dream Execution. Ta gra jest bardzo dobra dla graczy, którzy lubią akcję, ale nie mają zbyt dobrego sprzętu aby zagrać w np. Call Of Duty.

Mamy 5 wersij tej gry, a są to...

- Koreańska

- Międzynarodowa

- Japońska

- Filipińska

- Indonezyjska

Czym one się różnią.?

Po pierwsze językiem :D W międzynarodowej jest to język angielski, a w pozostałych już sama nazwa mówi za siebie. Międzynarodowa wersja jest częściowo bezpłatna. Możemy w niej zakopić bronie za kredyty które zarobimy w grze ( Credits ), ale także możemy zakupić bronie za kredyty G1 ( G1C ) które możemy zakupić za realne pieniądze. Wersja koreańska jest darmowa. W grze można zakupić wszystko co chcesz. Jednak to nie jest takie łatwe! Zanim będziesz tam mógł wejść, bedziesz musiał założyś konto, do którego jest wymagany KSSN, który trzeba zakupić za reale pieniądze. Wersja Japońska jest to taka sama jak Międzynarodowa, lecz jest bardziej wzbogacona sprzętem ( PX ). Reszta wersji jest już biedniejsza, W grze posiadamy 5 postaci.

Jest to

- Engineer ( Robotnik )

- Medic ( Medyk / Lekarz )

- Sniper ( Snajper )

- Assault ( "Hardcore" )

- Heavy Trooper ( Ciężkozbrojny żołnierz )

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

WarRock jest to gra FPS, wyprodukowana przez koreańską firmę Dream Execution. Ta gra jest bardzo dobra dla graczy, którzy lubią akcję, ale nie mają zbyt dobrego sprzętu aby zagrać w np. Call Of Duty.

Mamy 5 wersij tej gry, a są to...

- Koreańska

- Międzynarodowa

- Japońska

- Filipińska

- Indonezyjska

Czym one się różnią.?

Po pierwsze językiem :D W międzynarodowej jest to język angielski, a w pozostałych już sama nazwa mówi za siebie. Międzynarodowa wersja jest częściowo bezpłatna. Możemy w niej zakopić bronie za kredyty które zarobimy w grze ( Credits ), ale także możemy zakupić bronie za kredyty G1 ( G1C ) które możemy zakupić za realne pieniądze. Wersja koreańska jest darmowa. W grze można zakupić wszystko co chcesz. Jednak to nie jest takie łatwe! Zanim będziesz tam mógł wejść, bedziesz musiał założyś konto, do którego jest wymagany KSSN, który trzeba zakupić za reale pieniądze. Wersja Japońska jest to taka sama jak Międzynarodowa, lecz jest bardziej wzbogacona sprzętem ( PX ). Reszta wersji jest już biedniejsza, W grze posiadamy 5 postaci.

Jest to

- Engineer ( Robotnik )

- Medic ( Medyk / Lekarz )

- Sniper ( Snajper )

- Assault ( "Hardcore" )

- Heavy Trooper ( Ciężkozbrojny żołnierz )

@UP

Ostatnio wyszedł jeszcze Warrock Taiwan

@TOP

A co do tematu to sam zagraj to po 3 dniu gry obczaisz o co chodzi :)

Opublikowano (edytowane)

@UP Moglbys zarzucic link do tej wersji WR? Juz nie chce robic nowego tematu dlatego tutaj pisze :)

Nie moge nigdzie jej znalezc...

Edytowane przez GraFixPL

Welcome back

Opublikowano

@UP

Też nie mogę nigdzie znaleźć ale wiem że wyszedł 3 dni temu i mam link mam ich 3 które mają po 2 dni ale nie ma napisanej tam strony :

Polecam obejrzeć do końca bo fajnie wymyślony jest trening latania samolotami :)

Opublikowano
DobeRmanRGH@ - fajny filmik mam nadzieje że i do nas dojdą w nowym patchu nowa mapy na BG bo nie moge się doczekać . szkoda że F16 z filmiki ma rakiety amb i karabinek powinien posiadać raczej rakiety amb i lądowe nie kierowane, albo SM ;] .
3007.jpg
Opublikowano

To tak ja ci poradze iść do kolegi i popatrzeć jak gra wczuć się popróbować u kolegi pograć a jak sie już wczujesz to sciagnij i graj.

Jeszcze jedno jak kolega ci będzie wciskał cheaty to nie daj się i graj bez potem jak bedziesz dobrze grał pograj na cheatach dla zabawy...

10pu0d4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...