Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam piszę ten temat ponieważ inny został zamknięty , będę tu pisał info o nowym servie nostale.

Nazwa : nie znana

Pochodzenie : Francja oraz chiny.

Serwer : 68% (12.11.2011r.)

Client : 100%

Ważne info : Prawdopodobnie będzie możliwość zalogowania się na swoje konta z 99nos ,czemu ? Ponieważ 99nos było nie legalne i firma GameForge go zablokowało oraz zwiększyli swoje zabezpieczenia . Pliki serverowe 99nos wykupiło NosTale Fr i GM'y własnie francuskiego NosTale tworzą tego priva.Raty będą prawdopodobnie 2x większe niż na 99nos oraz że będzie 1 Nos$ na 1 godzinę a nie za 2 godziny.

Źródło : ElitePvPers.com , Righ i inne Chińskie strony.

Będę edytował ten temat :)

Edytowane przez radek1051

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano (edytowane)

all info sa odemnie. albo umiescisz muj nick albo proszę o banika dla pana

edit : serwer nie ma 97% tylko 68%. Piszesz że źrudlo elitepvpers a tam jest wyraźnie napisane że 65% było 2 dni temu

Edytowane przez Righ

SERWER : Avalon

Nick : SenseiiKakashi

LVL : 62 Rośnie

Job : 57

SP : Ranger 30 +1, Sin 29 + 2 , Destro 39 +5, wk 29 +4 ( rośnie )

Szukam ludzi do dropienia piórek w pt i do pts 2

Opublikowano (edytowane)

ok edit dopisze żródło Righ

Edytowane przez radek1051

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Righ dojebał jak Hanka w kartony. czyli robicie info na podstawie źródła sprzed 2 miechów ? To was pogrzało. Oficjalny temat był skasowany wie, chuj wie czy w ogole powstaje ten priv.

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

jak powstanie to padnie za 2 miechy

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Dobrze tak Righowi że nie edytował bo jak by edytował to by mu nie zamknęli tematu przez spam ^^.Dobrze radek1051 zrobił :).To co pisałeś że 97% jak tera piszesz że ma 68% i podaj linka wreszcie dla nas z jakiej strony to czytasz bo sami na epvp.com nie znajdziemy!

Opublikowano

no wlasnie, podaj link gdzie masz te 97%. moją wersje znajdziesz na chyba 2 stronie.

Opublikowano

A Righ jesteś taki mądry podaj linka do epvp do tej strony jak wogule ją masz?Bo jak nie podasz to znaczy że sobie to wymyśliłeś.

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

dobra koniec to nie temat dyskusja tlyko info

heh konta z 99nos nie zagram

dla modow

podpiac i zamknac jak autor bedzie chcial edytowac to otworzyc na chwile i juz

­

Opublikowano

up ma racje. co ja jestem, poszukaj w google a nie. mi nie zainstalowali wyszukiwarki. Jak dla mnie to PL i tak bedzie najlepszy. Gram teraz lukiem, mam 62lvl i wk +1, i dla mnie to jest 100x lepsze niz priv. Zanim go otwożom to ja wbije ok 75lvl i wk do +ok 12 ulepsze

Opublikowano

Heh jak już czytasz temat na epvp to przeczytaj teopinię. Ten serwer jest nie realny bo jak nostale fr moglby wykupić pliki skoro fr = gf ? GM to tylko pionel nic zrobić nie może . Ale po cichu wam powiem że na pewnej chińskiej stronie można kupić pliki serwerowe nostale za 300 euro. Skąd te plotki o tym serwie skoro nawet nikt oficja'nego info nie dał ... ( sorry fon)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...