Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avast;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z avast"em otóż wykrywa w folderach/plikach/programach etc.

wirusa Win32 Sality. Zaraz mnie szla.. trafi bo ciągle co nie włączę to wyskakuje mi komunikat;x

Ostatnio zainstalowałem metina z oficjalnej strony i wyskoczyło że tam jest win32 sality:O

Mniejsza z tym, jest na to jakaś rada? Prócz wyłączenia go? Albo inny anty wirus? Jaki polecacie?:)

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie;x

Jak się ciągle zmienia rozdzielczość ekranu to co jest tego przyczyną?

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

@UP Win32 Sality

joke

Jak ci się może rozdzielczość sama zmieniać hmm może coś ze sterami do karty graficznej albo po wyłączeniu kompa ustawienia się resetują.... Ja tak mam nie raz grę wyłączam a ustawienia zostają może to przez jakiś proces sprawdź czy jakaś gra nie wisi...

A tak wg to wywal to gówno co samo robi virusy żebyś myślał że działa i zainstaluj Microsoft Essential Security sprawuj się świetnie nie zamula kompa i pokazuje komunikaty wtedy kiedy coś sie dzieje a nie jak awast dla ściemy -.- U mnie w szkole na wszystkich kompach on jest :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Być może masz zainfekowany jakimś syfem kompa, naciśnij kombinacje klawiszy "ctrl+alt+delete" i uruchom menedżera zadań, jeśli go nie masz, lub próbujesz go uruchomić i się nie da, to jest na 99% sality, co do rozdzielczości, jakiś program ( gra również może dostosować ekran do własnych potrzeb ), który działa w tle może ci tak robić. Co do antywirusa, wywal, i zainstaluj AVG, essentials to jakiś syf.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

@UP Miałem AVG jeszcze gorszy do Avasta.... Nawet po od instalowaniu jeszcze siedział na kompie system mi prawie zepsuł...

A ty jak się nie znasz to nie udzielaj się na ten temat..... Teraz to Essential jest najlepszym darmowym antyvirusem

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Oj, nie dobrze, essentials jest na 32 bity;( Mam win 7 jest wersja 64 bity?

@edit

znalazłem.

Dzięki temat cls

//za duża sygna

//Gejoning

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...