Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Jak zresetować level, odznaczenia i inne ?

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim !

Jest możliwość zresetowania wszystkich odznaczeń, levela, emblematów poziomu broni itp ? Jeżeli tak, to jak to zrobić? Coś trzeba usunąć ? Proszę o pomoc.

PS. słyszałem, że trzeba pousuwać jakieś pliki...

Za pomoc lecą +/- ( jak kto woli )

Reinstall nic nie pomógł...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak to ?! Zrobiłem reinstall gry i dalej jest tak jak wcześniej ... pamiętam że w mw2 tak się dało ...

Opublikowano

Słyszałem, że już jest eam na mw3... Jak ktoś spotkał to prosze podać, zależy mi na zresetowaniu levela i statystyk... Pozdrawiam

Opublikowano

To akurat jest moja sprawa, ja pytam jak zresetować i czekam na konkretne odpowiedzi, twój post powinien być traktowany jako spam... Czekam na odpowiedź ( konkretną -.-" )

Pozdrawiam...

Opublikowano

Jeżeli chcesz dostać bana to proszę bardzo. Masz link do rank hacka:

http://www.mpcforum.pl/topic/481121-hack-mw3-rank-and-level-hack/

Opublikowano

Ten hack jest do ustawiania leveli... Zrozumcie ! Ja chcę zacząć od nowa... mieć wszystko na 0, nic nie mieć odblokowanego 1 level itp ...Czytałem na innych forach, że trzeba pousuwać jakieś pliki, ale to było na mw2... Inni tez mi piszą, żebym ściągnął eam, ale jeszcze chyba nie ma na mw3 ...

Gość malutki688
Opublikowano

nie jestem pewien ale jezeli nie masz level haxa to usuniecie plikow nic nie da (nie jestem pewien) wiec pozostaje tylko eam.

Jeszcze moze jak grales np u kumpla za 1 razem, a potem na swoim kompie to mozes wbic do niego i steam cloud sie zapyta o pliki bo ise zgadzac nie bd i wtedy wyslij te od kumpla

Opublikowano

Dobra... wszyscy lajki dostaną i dzisiaj robię włam do activision... Mam tylko notatnik i całą noc przed sobą, dzięki ;P

Bywalec
Opublikowano

Oczywiście,że można zresetować level na 0 % i to legalnie. Trzeba tylko ...

Musisz zdobyć jedynie 10 rang prestiżowych czyt. 10 prestiż i w menu Multiplayera wybierasz, że chcesz resetować swój level

Powodzenia!

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli jezeli użyję rank hacka i zresetuje statystyki ( wszystko na 0 będzie ) To dostanę bana czy nie ? Jak w ogóle oni wykrywają prestige hacka ? Bo jeżeli zrobie sobie 80 level i 10 prestige i zresetuje statystyki, to wyjdzie mi na 0, nie będę miał statow i levela

Opublikowano

Czyli jednak dostane bana ? ;x To ja już nie wiem co robić, a jak oni wykrywają to, czy ktoś użył rank hacka ?

Opublikowano

Witam wbiłem emblematy,bron itd tylko to mnie martwi ze mam PD jpg. Ogarnia ktos co to jest te PD w górnym rogu na pierwszym zdjeciu...05729701544028922197.jpg94626147497740656779.jpg56761648905417440565.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...